Ben 8,45 de gidip kahvaltıyı yapacağım kuyruk falan olur aman ben rival 3 için gidiyorumArkadaşlar kolayca almanızı sağlayacak yollardan bahsedeceğim umarım işinize yarar.
1- Bim 10’da açılıyor 9.30’da önünde olursanız ilk giren olursunuz büyük ihtimal.
2- Maddi durumu diğerlerine nazaran daha düşük mahallelerdeki Bim’lere gidebilirsiniz.
3- Varsa almaya arabayla gidin. Orada yoksa/bitmişse hızlıca farklı bir şubeye gidebilirsiniz.
4- imkan varsa abiniz farklı bir şubeye gitsin siz farklı bir şubeye gidin. (İkinizde de para olması lazım.) mağaza açılınca kim kulaklığı eline alabilirse kardeşini arar ve ben aldım der ve kardeşi almaz
Alma şansınız artar.
5- Mağaza açılırken görevliye kulaklığı alıcam falan deyin ki biri ben alıyorum dediğinde eleman da size yardımcı olur.
AKLINIZA GELEN FARKLI YOLLARI AŞAĞIYA YAZABİLİRSİNİZ.
BU ARADA URFA'DA YAŞAYANLAR BU DEDİKLERİMİ DENEMESİNLER BİLE!
Biz şerefleriyle almayı öneriyoruz.En önemli taktiği unutmuşsunuz tanıdığınız varsa ayırttırın kulaklığı.
Buralar karışacak yerinizi ayırtınBiz şerefleriyle almayı öneriyoruz.
:/Buralar karışacak yerinizi ayırtın
Şaka amaçlı beya
Bu işe %100 yarar hatta sokaktan bir teyzeye hafiften rüşvet şaaparsak bağıra bağıra alır benceEn önemli taktik. Ucuz bardak seti bulmuş teyzeler gibi . Çirkeflik yapip ortaliği ayaği kaldirmak
Bende kahvaltıyı yine orada açıcamOnun yerine bim yetkilisi ile samimi olduğum için rival 3'ü bana ayırmasını söyledim ayırdı kenara yarın gidip rahatça alacağım![]()
Benim tanıdığım olmasına rağmen milletin hakkına girmemek için yapmadım.Onun yerine bim yetkilisi ile samimi olduğum için rival 3'ü bana ayırmasını söyledim ayırdı kenara yarın gidip rahatça alacağım![]()
gerekirse geçen kamyonet varsa arkasına tutunurum flnBenim tanıdığım olmasına rağmen milletin hakkına girmemek için yapmadım.