Neler Yeni

Bim’den Arctis 1 alma taktikleri!

Keremdiyola

80+ Bronze
Arkadaşlar kolayca almanızı sağlayacak yollardan bahsedeceğim umarım işinize yarar.

1- Bim 10’da açılıyor 9.30’da önünde olursanız ilk giren olursunuz büyük ihtimal.

2- Maddi durumu diğerlerine nazaran daha düşük mahallelerdeki Bim’lere gidebilirsiniz.

3- Varsa almaya arabayla gidin. Orada yoksa/bitmişse hızlıca farklı bir şubeye gidebilirsiniz.

4- imkan varsa abiniz farklı bir şubeye gitsin siz farklı bir şubeye gidin. (İkinizde de para olması lazım.) mağaza açılınca kim kulaklığı eline alabilirse kardeşini arar ve ben aldım der ve kardeşi almaz :)
Alma şansınız artar.

5- Mağaza açılırken görevliye kulaklığı alıcam falan deyin ki biri ben alıyorum dediğinde eleman da size yardımcı olur.

AKLINIZA GELEN FARKLI YOLLARI AŞAĞIYA YAZABİLİRSİNİZ. :)

BU ARADA URFA'DA YAŞAYANLAR BU DEDİKLERİMİ DENEMESİNLER BİLE!
Ben 8,45 de gidip kahvaltıyı yapacağım kuyruk falan olur aman ben rival 3 için gidiyorum

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
En önemli taktik. Ucuz bardak seti bulmuş teyzeler gibi . Çirkeflik yapip ortaliği ayaği kaldirmak

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Onun yerine bim yetkilisi ile samimi olduğum için rival 3'ü bana ayırmasını söyledim ayırdı kenara yarın gidip rahatça alacağım :)

Keremdiyola

80+ Bronze
En önemli taktik. Ucuz bardak seti bulmuş teyzeler gibi . Çirkeflik yapip ortaliği ayaği kaldirmak
Bu işe %100 yarar hatta sokaktan bir teyzeye hafiften rüşvet şaaparsak bağıra bağıra alır bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun yerine bim yetkilisi ile samimi olduğum için rival 3'ü bana ayırmasını söyledim ayırdı kenara yarın gidip rahatça alacağım :)
Bende kahvaltıyı yine orada açıcam

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Benim tanıdığım olmasına rağmen milletin hakkına girmemek için yapmadım.

L.lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
JJokeRR
arctis serisini alıcaksanız 5 veya üstü alın ki onlarda şuanda parasını hak ediyormu bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,062,404
Üyeler
168,780
Son üye
FurkanaTp_