Realtekin sürücüsünü indirip mikrofon jakını hoparlor jakı olarak değistirebilirsin dönüştürücü almana gerek yokBime gelen steel series arctis 1 almak ıstıyorum fakat kulaklık jak gırıslı kasamdakı jak gırısı bozuk oldugu ıcın jakı usb ye donusturecek bır donusturucu ıstıyorum bıldıgınız bır donusturucu varmı ?
Garantili ürün nasıl teşhir. Yanlış bilgi verme ama artics 1 alınmaz onun yerine rampage drop plusArkasına takabilirsin ama almanı önermem BİM'e gelecekler teşhir ürünüydü sanırsam.
Garantili ürün nasıl teşhir. Yanlış bilgi verme ama artics 1 alınmaz onun yerine rampage drop plus
Arctis 1 neden alınmaz? Oyun anlamında çok fark olur mu Rampage Drop Plus'dan? Ben almayı düşünüyorum görünüşü ve rahatlığından dolayı ve fiyatı da piyasaya göre uygun. Sizce alsam Rampage Drop Plus'dan çok eksi yanı olur mu?Garantili ürün nasıl teşhir. Yanlış bilgi verme ama artics 1 alınmaz onun yerine rampage drop plus
Kdkskslsk kwömdmem steelseries diye iyi olcak değilSanırsam dedik. Arctis 1 daha iyi DropPlus'tan.
Ses kasamazsın evet olurArctis 1 neden alınmaz? Oyun anlamında çok fark olur mu Rampage Drop Plus'dan? Ben almayı düşünüyorum görünüşü ve rahatlığından dolayı ve fiyatı da piyasaya göre uygun. Sizce alsam Rampage Drop Plus'dan çok eksi yanı olur mu?
İyi değil çok kötü steelseries diye iyi değğlSanırsam dedik. Arctis 1 daha iyi DropPlus'tan.
Windows'tan sanal 7.1 olarak ayarlayabiliyoruz diye biliyorum. Ses kasamazsın derken o kadar fark olur mu? Ben daha önce çok pahalı kulaklık kullanmadım zaten. Az da olsa ses kasabilsem. Sesin nerden geldiğini anlasam benim için yeterli.Kdkskslsk kwömdmem steelseries diye iyi olcak değil
@epica59
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ses kasamazsın evet olur
Bunun hakkında rehber vardı alınmaz diyeWindows'tan sanal 7.1 olarak ayarlayabiliyoruz diye biliyorum. Ses kasamazsın derken o kadar fark olur mu? Ben daha önce çok pahalı kulaklık kullanmadım zaten. Az da olsa ses kasabilsem. Sesin nerden geldiğini anlasam benim için yeterli.
Siz siz olun almayın.Windows'tan sanal 7.1 olarak ayarlayabiliyoruz diye biliyorum. Ses kasamazsın derken o kadar fark olur mu? Ben daha önce çok pahalı kulaklık kullanmadım zaten. Az da olsa ses kasabilsem. Sesin nerden geldiğini anlasam benim için yeterli.
Nesi daha iyi?Sanırsam dedik. Arctis 1 daha iyi DropPlus'tan.
Nesi daha iyi?
Hayır bime gelicek ürünler sıfır bim ile stelseries Türkiye ihracatcısı descep bilgisayar ile anlaşmaları var ondan bu kadar ucuza geliyorArkasına takabilirsin ama almanı önermem BİM'e gelecekler teşhir ürünüydü sanırsam.
Hayır değil.Arkasına takabilirsin ama almanı önermem BİM'e gelecekler teşhir ürünüydü sanırsam.
Ses kasarsin bazı oyuncular 7.1 kullanmiyor.(Örnek Mithrain)Kdkskslsk kwömdmem steelseries diye iyi olcak değil
@epica59
Ses kasamazsın evet olur
İyi değil çok kötü steelseries diye iyi değğl