Binamızda VDSL alt yapı var

Birisii

80+
Reaksiyon skoru
173
Merhabalar arkadaşlar şuan kaldığım evde gigafiber net var 1000mb download /upload hızı alabiliyorum, yakın bir zamanda başka eve taşınacağım fakat evin net alt yapısı VDSL acaba fiberr nasıl geçirebilirim bir yöntemi varmı sabah sabah canım sıkıldı rekabetçi oyunlar oynayan birisiyim net hızı konusunda takıntım var maaslef

Gideceğin yerde türk telekom turkcell turknet hangisini kullanıyorsan müdürlüğe gidip başvuru yapıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

turkcellden uzak durmanı tavsiye ederim fakat bazı bölge paylaşımları oluyo firmaların arasında bi yere sadece bi firma fiber hizmeti veriyo

Gideceğin yerde türk telekom turkcell turknet hangisini kullanıyorsan müdürlüğe gidip başvuru yapıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

turkcellden uzak durmanı tavsiye ederim fakat bazı bölge paylaşımları oluyo firmaların arasında bi yere sadece bi firma fiber hizmeti veriyo
Turknet var aklımda ama dünkü malum olaydan sonra kararsız kaldım

zaten hali hazırda Turknet kullanmıyor musun? Verilerin gitti zaten devam edebilirsin bence.
Yok hocam Turkcell Super online var aynı hızı alıyorum zaten ama verilerim umrumda değil , şimdi düşündümde koskoca devletin sitesi hacklenmiş giden gitti zaten 18 lik aga, kanzi, AŞKO gibi saçma sapan kelimeleri günlük hayatta kullanan ergenler discorddan bedava buldukları panellerle bilgilerimize ulaşıp kendilerini hacker Sanıyorlar Birde SS alıp arkasına level 9 Veled, uzi, Yok Blok3 mü 5 mi ne şeyse artık bilmem neey yeni türeme boş sanatçıların( bunların tabiri ile sanatçı bana kalırsa tırt gram saygım yok sevmemde saydığım şahısları ) şarkılarını story ekleyip kendilerini havalı sanıyorlar , Turknet hacklenmiş çokmu hiç şaşmadım bu ülkede zaten hiç bir şey normal değil Rus un bir geliyor elini kolunu sallayarak e devletin sitesindeki verileri çalıp gidiyor ve sonradan haberimiz oluyor işin asıl saçma yanı ise güncel açık devam ediyor. Bekar arkadaşım evlendi şuan evli görünüyor panelde şaka gibi 😁😂

Son düzenleme:
Geri