Neler Yeni

Yardım Binance kayıt islemleri ve Ziraat

kyagizzz

80+ Bronze
Arkadaşlar merhabalar öncelikle. Annemin kimliği ve telefon numarasıyla binance ve binance tr hesabı açtım. Şimdi bir de Akbank hesabı açıcaz. Ama Akbank hesabımın telefon numarası benim üstüme olucak kimlik vs her şey gene annemin üzerine. Yani binancedaki kimlik ile uyumlu olucak ama telefon numarası ile değil? Sıkıntı olurmu para gönderebilirmiyim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Binance TR'de TL çekim işlemlerinde, binance hesabı kimin üzerine açıldıysa yine aynı şekilde o kişinin üzerine açılan karta para çekmek zorundasınız.

kyagizzz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Binance TR'de TL çekim işlemlerinde, binance hesabı kimin üzerine açıldıysa yine aynı şekilde o kişinin üzerine açılan karta para çekmek zorundasınız.
Biliyorum ama sadece telefon numarası farklı. Mesela hesap annemin kimliğinin üzerine banka hesabında öyle olucak. Sadece banka hesabı açarken telefon numarasını benimkini vericez

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Biliyorum ama sadece telefon numarası farklı. Mesela hesap annemin kimliğinin üzerine banka hesabında öyle olucak. Sadece banka hesabı açarken telefon numarasını benimkini vericez
Telefon numarasına dair bir kriter yazdığını görmedim. Yani sonuçta hesap aynı kişiye açılıyorsa sorun olacağını sanmıyorum.

kyagizzz

80+ Bronze
Telefon numarasına dair bir kriter yazdığını görmedim. Yani sonuçta hesap aynı kişiye açılıyorsa sorun olacağını sanmıyorum.
Çünkü biliyorsunuz durmadan SMS onayı geliyor ve ben durmadan annemi ariyamam o yuzden. Kesin biliyormusunuz

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Çünkü biliyorsunuz durmadan SMS onayı geliyor ve ben durmadan annemi ariyamam o yuzden. Kesin biliyormusunuz
Daha önce denemedim net yorumda bulunamıyorum o yüzden, bence işinizi garantiye alın her şey annenizin üstüne olsun.

kyagizzz

80+ Bronze
Daha önce denemedim net yorumda bulunamıyorum o yüzden, bence işinizi garantiye alın her şey annenizin üstüne olsun.
Eğer öyle olursa banka işlemlerinde durmadan anneme SMS gelicek. Diyelim ki olmadı. Kartın sahibinin telefon numarasını degistirebiliyoruz değil mi?

kyagizzz

80+ Bronze
Bir de ziraatbankasından hesap açmış annem uygulama üzerinden numaramı değiştiremiyorum kendi numarası üzerine açmış hesabı. Numara degisitrmeye tikladigim zaman kart bulunmamaktadır diyor. Acaba elime geçmediği için mi böyle diyor?

kyagizzz

80+ Bronze
Up up
Bir de ziraatbankasından hesap açmış annem uygulama üzerinden numaramı değiştiremiyorum kendi numarası üzerine açmış hesabı. Numara degisitrmeye tikladigim zaman kart bulunmamaktadır diyor. Acaba elime geçmediği için mi böyle diyor?

hürkuş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hüseyin Yücel
farklı numara sorun yaratmaz. Fakat 2FA i açarsanız google authenticator ile para çekim haricinde sms e gerek kalmadan yapabilirsiniz

kyagizzz

80+ Bronze
farklı numara sorun yaratmaz. Fakat 2FA i açarsanız google authenticator ile para çekim haricinde sms e gerek kalmadan yapabilirsiniz
Bir de annem hesabı açarken kendi numarası üzerine açmış. Bunu nasıl değiştirebilirim. Kart daha elime ulaşmadı. Ne kdr sürede ulaşır peki?

hürkuş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hüseyin Yücel
onu kart geldikten sonra müşteri hizmetleri yada mobil uygulama üzerinden değiştirebilirsin. Geliş süresi hangi şubeden çıkış yapıldığına göre değişir. Ama genelde 48 ile 72 saat arasında geliyor

kyagizzz

80+ Bronze
onu kart geldikten sonra müşteri hizmetleri yada mobil uygulama üzerinden değiştirebilirsin. Geliş süresi hangi şubeden çıkış yapıldığına göre değişir. Ama genelde 48 ile 72 saat arasında geliyor
Allah Allah o kdr kısa mi? Anneme 15 gün demisler

Top Bottom