Neler Yeni

Binance pool kazanç düşüşü

ismail34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail bektaş
Binance Pool'da ödemelerde sorun yaşıyorum 3-4 gündür. Mh ortalaması düşmüş ve kazancıma yansıyor bu. 26-28 MH/s ortalamalarına düşmüş. Normalde 40MH/s üzeri ortalamayla kazım yapıyordum. Başka miner programını deneyeyim dedim ve 1 günlük kazançta yine eski değerlere ulaştım ancak tekrar aynı problemi yaşamaya başladım. Bu durum iyice canımı sıktı, her şey saat gibi tıkır tıkır işliyordu niye böyle oldu anlamadım. Konuyla ilgili net bilgisi olan varsa, aydınlatırsa sevinirim. Durumu anlamanız için birkaç resim de ekleyeceğim aşağıya.

Ekler

• tes.JPG
    tes.JPG
    21.5 KB · Hit: 75
  • il.JPG
    il.JPG
    62 KB · Hit: 70
  • bil.JPG
    bil.JPG
    22 KB · Hit: 66
  • fil.JPG
    fil.JPG
    98.4 KB · Hit: 67

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Bu havuzda bağlantı sorunları var. Bu sorun ortalamayı düşürüyor. Bu konuda kimsenin net bilgi verilebileceğini sanmam. Kendi bağlantının kontrolünü yaparsın, başka programlarda deneyebilirsin yine çözüm için ama verim alamazsan havuz değişimi yapabilirisin.

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Yapabileceğin bir şey yok pool ile alakalı bir sorun. Başka havuz geç diyeceğim de tek ekran kartıyla en ideali binance pool.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,515
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Yapabileceğin bir şey yok pool ile alakalı bir sorun. Başka havuz geç diyeceğim de tek ekran kartıyla en ideali binance pool.
Neden tek kart için "en ideal" binance pool ? Merak ettim.

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Neden tek kart için "en ideal" binance pool ? Merak ettim.
Çünkü öbür türlü diğer havuzlarda eşiğe ulaşmak çok uzun sürüyor. bir buçuk yıl önce bu işe tek ekran kartıyla başladığım zaman bir buçuk ayda zor aldım parayı. 30 MH'lık bir kart ile eşiğe ulaşmak çok zor. Ulaşsa bile gas feeler git gide artıyor dolar da artıyor. Ethermine'de 5 TL'lik ethereumunu çekmeye kalksa şu an 10 dolar gas ücreti ödemesi gerekecek. Akı bokunu kurtarmıyor yani öbür havuzlarda. Binance pool getirisi diğerlerine göre biraz az ama avantajı çok. Parayı günlük alıyorsun.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,515
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Çünkü öbür türlü diğer havuzlarda eşiğe ulaşmak çok uzun sürüyor. bir buçuk yıl önce bu işe tek ekran kartıyla başladığım zaman bir buçuk ayda zor aldım parayı. 30 MH'lık bir kart ile eşiğe ulaşmak çok zor. Ulaşsa bile gas feeler git gide artıyor dolar da artıyor. Ethermine'de 5 TL'lik ethereumunu çekmeye kalksa şu an 10 dolar gas ücreti ödemesi gerekecek. Akı bokunu kurtarmıyor yani öbür havuzlarda. Binance pool getirisi diğerlerine göre biraz az ama avantajı çok. Parayı günlük alıyorsun.
Anlatımınızı beğendim hocam, gerçekten. Eğer parayı günlük almak dert değilse nicehash de var 0.001 BTC kazanca ulaşınca çekme imkanı sunuyor.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Nicehash kullanılabilir.
Oldukça güzel bir sistemi var.

Son düzenleme:

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Minimum Ödeme 0.0005 ETH

Burayı da kullanabilirsiniz.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
İlla günlük ödeme almak istersen; başka coin almak dert değil dersen 2minersta ethereum kazıp nano coin alabilirsin günlük yada kucoin poola geçebilirsin. Sistem binance pool ile aynıdır ve binance pooldan stabildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,060
Üyeler
160,935
Son üye
Zethes666
Top Bottom