Binance sitesine IceDragon üstünden giremiyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Kullanıcı adı ve şifremi giriyiroum. Girmiyor.
@Treyarch

Siteye girişiniz mi engellenmekte? Yoksa kullanıcı adı ve şifreniz mi çalışmamakta?

Siteye girişiniz mi engellenmekte? Yoksa kullanıcı adı ve şifreniz mi çalışmamakta?
Binance sitesine ilk girdiğimde güvensiz dedi.
Daha sonra yoksay gibi bi şeye bastım.
Sonra hesaba giriş yapmaya çalışınca şu hatayı veriyor.

403 ERROR​

The request could not be satisfied.​

Farklı bir Browser'dan deneyin, o da olmazsa belirtin.

Farklı bir Browser'dan deneyin, o da olmazsa belirtin.
Farklı bir tarayıcıdan giriş yapabiliyorum. Fakat IceDragon varasyılan tarayıcım olduğu için sürekli trayıcı değiştirmek istemiyorum.

Comodo Dragon ve Ice Dragon tarayıcıları güvenlik ve hız olarak gelişmiş tarayıcılar olsalar da, gerekli olmadıkça kullanmamayı tercih edebilirsiniz.

Şahsen ben CID tarayıcısını yalnızca korsan sitelerden film izlerken kullanmaktayım. CID tarayıcım içerisinde NoScript mevcut. NoScript eklentisinin XSS, CSRF, ClickJacking koruması Firefox tabanlı tarayıcılar dışındaki diğer tarayıcılarda çalışmamakta.

Comodo Dragon ve Ice Dragon tarayıcıları güvenlik ve hız olarak gelişmiş tarayıcılar olsalar da, gerekli olmadıkça kullanmamayı tercih edebilirsiniz. Şahsen ben CID tarayıcısını yalnızca korsan siteden film izlerken kullanmaktayım. CID tarayıcım içerisinde NoScript mevcut. NoScript eklentisinin XSS, CSRF, ClickJacking koruması Firefox tabanlı tarayıcılar dışındaki diğer tarayıcılarda çalışmamakta.
Vakit ayırdığınız için teşekkürler!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,126
Üyeler
185,678
Son üye
Erkan Candan
Geri