🔥İndirim BinBin Scooter 15 TL Bonus

Buradan sevgili DonanımArşivi üyelerine Binbin hakkında bir taktik vermek istiyorum :) Bu Binbin açığı gibi bir şey aslında ama kapatılmadığı sürece faydalanmak suç değildir bence :D

Yeni üyelik açtığınızda referans kullanırsanız 15TL referans ücreti veriyor buraya kadar hiçbir problem yok fakat ayarlara girip doğum gününüzü o gün olarak ayarlarsanız 10TL de doğum günü hediyesi veriyor ve referans ile beraber 25TL ücret yüklenmiş oluyor. Binbinlerle şehir turu atmaya hazır olun :D iyi akşamlar.
neyse başka hesap açim beki sen benden daha iyi biliyorsun bir şey sorucam aynı kartta başka hesaptan para yatırsak veya eklesek bir şey olur mu

lan niye baştan söylemedin neyse başka hesap açim beki sen benden daha iyi biliyorsun bir şey sorucam aynı kartta başka hesaptan para yatırsak veya eklesek bir şey olur mu
Farklı hesaptan para yatırman bir problem yaratmaz da daha önceden tanışıklığımız mı vardı sana bunu söylemem için ? Ayrıca eski hesapların için de bu taktiği kullanabilirsin.

BinBin nedir? BinBin ,Martı ,Hop,Lİnk gibi scooterdır bilmeyenler için açıklamak istedim.

Sürekli kullanıyorum ben memnunum hatta bazı scooterları %10,%20 indirimli oluyor uygulamasın da martıda ki gibi haritası var orda gösteriyor(hop,link kullanmadım sadece binbin ve martı kullandım o yüzden martı üzerinden örnek verdim).

Neyse Açılışı kapanışı martıdan farkı yok.

Asıl konumuza gelelim BinBine kayıt olup.
.Alıntıyı görüntüle
Üç çizgiden ayarlar kısmına gelip
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Referans kodu kısmına yukarda bıraktığım (BQ1VXS) kodunu kullanarak 15tl kazanabilirsiniz hem siz hem ben ama benim kazanmam için sizin binbine binip kullanmanız gerekmektedir ondan sonra bana para geliyor kodu ben verdiğim için ama size direk 15TL yükleniyor bakiye olarak hesabınıza. Siz de okul da ,mahallede ki veya çevrenizde ki arkadaşlarınıza kendi kodunuzu vererek hem o hemde siz 15TL kazanabilirsiniz

Kendi kodunuz Gönder kazan kısmın da yazmaktadır.

Bana da bir arkadaşım yaptırmıştı kaç arkadaşıma yaptım 75 TLm vardı şuan 45TLm var şu ana kadar hiç para yatırmadım ama siz sonradan da yatırabilirsiniz :D ha bu arada kullanmak için BinBini kart bilgilerinizi girmeniz lazım. Kayıt olup süründe bende kazanim sizde okuldan gelirken güzel oluyor :D

SADECE SCOOTER KULLANARAK HARCAYABİLİYORSUNUZ
Trabzonda kullanılmaya başlandı bende bu konudan açmayı düşünüyordum iyi oldu.

BinBin nedir? BinBin ,Martı ,Hop,Lİnk gibi scooterdır bilmeyenler için açıklamak istedim.

Sürekli kullanıyorum ben memnunum hatta bazı scooterları %10,%20 indirimli oluyor uygulamasın da martıda ki gibi haritası var orda gösteriyor(hop,link kullanmadım sadece binbin ve martı kullandım o yüzden martı üzerinden örnek verdim).

Neyse Açılışı kapanışı martıdan farkı yok.

Asıl konumuza gelelim BinBine kayıt olup.
.Alıntıyı görüntüle
Üç çizgiden ayarlar kısmına gelip
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Referans kodu kısmına yukarda bıraktığım (BQ1VXS) kodunu kullanarak 15tl kazanabilirsiniz hem siz hem ben ama benim kazanmam için sizin binbine binip kullanmanız gerekmektedir ondan sonra bana para geliyor kodu ben verdiğim için ama size direk 15TL yükleniyor bakiye olarak hesabınıza. Siz de okul da ,mahallede ki veya çevrenizde ki arkadaşlarınıza kendi kodunuzu vererek hem o hemde siz 15TL kazanabilirsiniz

Kendi kodunuz Gönder kazan kısmın da yazmaktadır.

Bana da bir arkadaşım yaptırmıştı kaç arkadaşıma yaptım 75 TLm vardı şuan 45TLm var şu ana kadar hiç para yatırmadım ama siz sonradan da yatırabilirsiniz :D ha bu arada kullanmak için BinBini kart bilgilerinizi girmeniz lazım. Kayıt olup süründe bende kazanim sizde okuldan gelirken güzel oluyor :D

SADECE SCOOTER KULLANARAK HARCAYABİLİYORSUNUZ
Bu iyiymiş.
Bizim oralardada çok ama hiç kullanadım, fırsat olur en azından.

Geri