Neler Yeni

🔥İndirim Bioblas Siyah kara sarımsak şampuanı 1000ml X2 adet tanesi 124₺ geliyor

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
saç dökmeme özelliği olmasına rağmen saçımı daha fazla döküp sertleştiren bir üründür kendisi, şahsen bana yaramadı ben memnun olmadım kendisinden.

Knispel

80+ Bronze
saç dökmeme özelliği olmasına rağmen saçımı daha fazla döküp sertleştiren bir üründür kendisi, şahsen bana yaramadı ben memnun olmadım kendisinden.
Hiç bir şampuan saç dökülmesini önlemez hepsi palavra. Hele ki erkek tipi kellik varsa tek çözüm finasteriddir.
Ek olarak bu tür şampuanlar her ne kadar doğal olarak gözükse de içerisinde Sülfat(SLS) vardır yani bu da ayrıca saç döker.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Hiç bir şampuan saç dökülmesini önlemez hepsi palavra. Hele ki erkek tipi kellik varsa tek çözüm finasteriddir.
Ek olarak bu tür şampuanlar her ne kadar doğal olarak gözükse de içerisinde Sülfat(SLS) vardır yani bu da ayrıca saç döker.
sabit ve düzgün şampuan kullanmak saç dökülmesini azaltır hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir insanın saçına yapılacabilecek tüm işlemler saç dökülmesini en fazla azaltabilir, tamamen sıfıra indirmez zaten.

Knispel

80+ Bronze
sabit ve düzgün şampuan kullanmak saç dökülmesini azaltır hocam.

bir insanın saçına yapılacabilecek tüm işlemler saç dökülmesini en fazla azaltabilir, tamamen sıfıra indirmez zaten.
Bir sıvının saç köklerine ulaşması için minimum 2 saat boyunca kafada kalması gerekiyor siz şampuan sürdüğünüzde en fazla 1-2 dakika kalıyor yani o şampuanın saç köklerine ulaşma ihtimali %0 olay bu.

brsokcu

80+ Bronze
Bir sıvının saç köklerine ulaşması için minimum 2 saat boyunca kafada kalması gerekiyor siz şampuan sürdüğünüzde en fazla 1-2 dakika kalıyor yani o şampuanın saç köklerine ulaşma ihtimali %0 olay bu.
Hocam şampuanın saç köklerine ulaşmaması lazım zaten

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
şampuanı saç diplerine uyguluyoruz hocam zaten direkt kafa derisine işleme gibi bir şansı yok. Ben bu dediğim olayı deneyimledim o yüzden bu konu hakkında yorum yapıyorum. İsterseniz bu durumu denemek için bir gün clear, diğer gün bioblast, diğer gün hacışakir,diğer gün hobby olmak üzere sürekli farklı markaların farklı ürünlerini kullanın dediğimi anlayacaksınız.

Knispel

80+ Bronze
Hocam şampuanın saç köklerine ulaşmaması lazım zaten
Ondan bahsediyorum zaten. Ulaşamadığı için dökülmeyi önlemez fakat erkeklerde DHT adını verdiğimiz hormon vardır bu sürekli köklere saldırır ve en sonunda kellik meydana gelir bu hormonu engellemek için finasterid dışında bir çözüm yok yani kökleri iyileştirebilen tek ilaç. Bu yüzden şampuanlar bu tip dökülmelerde etkisizdir.

şampuanı saç diplerine uyguluyoruz hocam zaten direkt kafa derisine işleme gibi bir şansı yok. Ben bu dediğim olayı deneyimledim o yüzden bu konu hakkında yorum yapıyorum. İsterseniz bu durumu denemek için bir gün clear, diğer gün bioblast, diğer gün hacışakir,diğer gün hobby olmak üzere sürekli farklı markaların farklı ürünlerini kullanın dediğimi anlayacaksınız.
O bahsettiğiniz durum farklı bir şey ben erkek tipi kellik üzerine konuştum. Sürekli şampuan değiştirmek evet saç döker fakat o dökülen saçlar geri gelir zaten benim bahsettiğim kalıcı dökülmelerde işe yaramaması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,683
Üyeler
162,718
Son üye
erensvs
Top Bottom