Neler Yeni

Çözüldü✓ bios ekranına giremiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
eren bilgin
bilgisayarı ilk aldığım zamanlar ramlerin hızını ayarlamak için biosa girdim.youtubedan bir video izleyerek yapıyordum ve izlediğim videoda adam bana 3 tane şeyi kapattırdı ve bilgisayarı yeniden başlat dedi.yeniden başlattığımda bilgisayar açılırken biosa girmek için verilen süredeki ekran(biostar logolu bir resim)gelmemeye başladı ve biosa giremiyordum.bu yüzden ramlarım uzun zamandır düşük hızda çalışıyor.yardımcı olabilecek var mı?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
Eğer masaüstü bilgisayarınız var ise:
Tüm bağlantıları çıkartın, yan kapağı açın, anakart da bir tane yuvarlak pil göreceksiniz onu yerinden çıkartın ortalama 3-5 dakika pili takmadan bekletin. Süre sonunda pili takıp tüm bağlantıları takıp tekrar biosa girmeyi deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
eren bilgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu videonun 2:05 dakikasındaki seçenekleri UEFI ye çektimten sonra olmuştu.bios updateini başarılı bir şekilde yapmıştım.restarttan sonra oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm bağlantıları çıkartın, yan kapağı açın, anakart da bir tane yuvarlak pil göreceksiniz onu yerinden çıkartın ortalama 3-5 dakika pili takmadan bekletin. Süre sonunda pili takıp tüm bağlantıları takıp tekrar biosa girmeyi deneyin.
yuvarlak birsürü pil var hangisi acaba

windowstan biosa girdigimde siyah ekran kalıyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
eren bilgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartinin altinda kaliyormus

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
yuvarlak birsürü pil var hangisi acaba
sadece 1 tane var hocam fıtoğrafını atsanız

image.jpg