Orasini bilemem simdi hocam benimki kablolu sata ssd idi kabloyu sok cikar yapiyordum aciliyordu 10 yila yakindir pc bende oldugu icin ilkel yontemlerle hayata tutunuyordu. Ssd sonradan almistim.
BIOS'unda SMART diye özellik varmış. F7 tuşu ile Advanced Moda geçip Advanced Menüsüne tıklayıp gelen seçeneklerde PCH Storage Configuration var onu gir. SMART Self Testi OFF yap ve kaydedip çık.
Knk garanti kapsaminda miydi?ssd ile ilgili olabilir bendede aynısı oldu ssd gg olmuştu. değişti
evet 6.ayda olmuştuKnk garanti kapsaminda miydi?
Benim de 6.ayim oldu ya tam suan 6. ayievet 6.ayda olmuştu
Peki garanti senden para istedi mi?evet 6.ayda olmuştu
hayır ücret ödemedim senin pc neBenim de 6.ayim oldu ya tam suan 6. ayi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki garanti senden para istedi mi?
Knk gaming.gen den aldim pc hocasinin sistemihayır ücret ödemedim senin pc ne
Windows arızalı olabilironce 1.olan geliyor sonra f1 atiyorum bios ekrani geliyor ardindan save and exit yapiyorum yine 1.sine donuyor nasil yapacagim acabaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Nasil oluyor o windows nasil arizali olabilir?Windows arızalı olabilir
Arıza yani genel bişekilde yazılım arızası demek istedim net bir şey söyleyemem korsan bir oyun veya virüslü bir şey indirdiysen o yapıyor olabilir onun dışında bios pilini sök 5-10 dk bekle geri tak ve tekrar deneNasil oluyor o windows nasil arizali olabilir?
Knk format atamadim bi sorunla karsilasildi diyorformat atabiliyorsan format atmayı dene eğer olursa ssd sorun yoktur. ama olmazsa her türlü ssd gg.