Hayır güncel olmasada pc çalışır ekranda hiçbir tepki yoksa bios hasarlı olabilirAldığım anakart b450 m k ikinci el eskiden R5 3600x takılmış çalışıyormuş bi sorunu yok dendi ben R5 5600 taktım bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor klavye mouse çalışmıyor sizce sorun nedir
Bios update yapılmalıAldığım anakart b450 m k ikinci el eskiden R5 3600x takılmış çalışıyormuş bi sorunu yok dendi ben R5 5600 taktım bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor klavye mouse çalışmıyor sizce sorun nedir
Ekranda hiçbir tepki yoksa büyük ihtimal bios hasarlı olabilirBilgisayar çalışıyor dediğim gibi ama ekran gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ondanmı ekran gelmiyor
Yok işte PC çalışıyor işte ekran yok klavye mouse çalışmıyorEkranda hiçbir tepki yoksa büyük ihtimal bios hasarlı olabilir
Yaptırmak mı mantıklı yeni almakmıEkranda hiçbir tepki yoksa büyük ihtimal bios hasarlı olabilir
Am4 işlemci olması lazım.Bende intel core i5 7400 var o olurmu
b450 chipsete 5. nesil ryzen işlemci takabilmen için bios update yapman gerkli.Aldığım anakart b450 m k ikinci el eskiden R5 3600x takılmış çalışıyormuş bi sorunu yok dendi ben R5 5600 taktım bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor klavye mouse çalışmıyor sizce sorun nedir