1. si benim dediğim yöntem ilede aynısı olucak biosu yeniden yazıcaktı(biraz zahmetli olsada) 2.si arkadaşın başka bir uygun işlemcisi yokmuş mecburen bu yolu denemeli 3.sü lütfen sizde birisine laf atarken birazcık düşünün,araştırın bi tek benmi böyleyimbir konu hakkında biliginiz yoksa konuşmayın. anlamıyorum tek benmi böyleyim emin olduğum bir konu hakkında bile birine yardmıcı olmadan önce tekrar araştırıyorum.
anakart başlayınca çıkan yazı da mı yokAsus ve bu videoda mesela ekrana yine yazı felan çıkıyor ama bende hiç yok
Bunu demeye çalışıyorumda anlayan kim kiBu eski anakartlardan örnek olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz kendi anakartınızın bios çipini söküp aynı işlemleri yapabilirsiniz
Yok monitör açılmıyor hiçanakart başlayınca çıkan yazı da mı yok
Hocam bana diyosan ben 10 kişi bi anda yazdığı için tam anlayamadım göremedim veyaBunu demeye çalışıyorumda anlayan kim ki
Ama monitör hiç açılmıyor aynı şeyi söylüyorsunuz değilmiBiosun güncel değilse yani kullandığın işlemciye uygun bios yoksa içerisinde PC açılmaz siyah ekranda kalır anakart işlemci debug led yanar ama fanların falan döner
Yazdıklarından bunu söylemediğini sende biliyorsun da üste çıkmak için yalan söylemene değmez.Bunu demeye çalışıyorumda anlayan kim ki
Yok sana demiyorum hocam bu arkadaşlar bios hasarlı diyince herhalde biosa yumruk ile dalınıp hasar verildiğini düşünüyorlarYok monitör açılmıyor hiç
Hocam bana diyosan ben 10 kişi bi anda yazdığı için tam anlayamadım göremedim veya
Ama monitör hiç açılmıyor aynı şeyi söylüyorsunuz değilmi
Ya hasarlı olmamask lazım yani çünkü çalışan anakart niye bi anda hasarlı olsunYok sana demiyorum hocam bu arkadaşlar bios hasarlı diyince herhalde biosa yumruk ile dalınıp hasar verildiğini düşünüyorlar
pc fanları döner ama ekran gelmez işlemci ledleri yanarYok monitör açılmıyor hiç
Hocam bana diyosan ben 10 kişi bi anda yazdığı için tam anlayamadım göremedim veya
Ama monitör hiç açılmıyor aynı şeyi söylüyorsunuz değilmi
hocam tartışıp da konuyu kirletmesekYok sana demiyorum hocam bu arkadaşlar bios hasarlı diyince herhalde biosa yumruk ile dalınıp hasar verildiğini düşünüyorlar
Bios hasarlı demek bios asla çalışmaz demek değil güzel kardeşim birçok sebepten hasarlı olabilir arkadaşa biosun hasarlı derken asla çalışmaz manasında söylemedim bios update sırasında kapanırsa pc sistem kararsız kalacağından o zamanda kullanılır bu tür durumlardada kullanılır biosu nadir olsada güncellemek içinde kullanılır vs vsYazdıklarından bunu söylemediğini sende biliyorsun da üste çıkmak için yalan söylemene değmez.
Her konuştuğun yalan yanlış bilgiler. Yazık gerçekten. Bir insan pardon der anlamadım kusura bakmayın der.
Hasarlıdan başka hiçbir anlam çıkarılamaz. Biosun eski sürümü bu işlemciyi desteklemiyor. Bu olaya hasarlı değil güncel değil denir. Türkçe kelimeleri doğru kullanmayı öğrenmelisin.Bios hasarlı demek bios asla çalışmaz demek değil güzel kardeşim birçok sebepten hasarlı olabilir arkadaşa biosun hasarlı derken asla çalışmaz manasında söylemedim bios update sırasında kapanırsa pc sistem kararsız kalacağından o zamanda kullanılır bu tür durumlardada kullanılır biosu nadir olsada güncellemek içinde kullanılır