Neler Yeni

Çözüldü✓ Bios güncel değilse PC açılmazmı ?

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Biosun güncel değilse yani kullandığın işlemciye uygun bios yoksa içerisinde PC açılmaz siyah ekranda kalır anakart işlemci debug led yanar ama fanların falan döner

N1ppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda
bir konu hakkında biliginiz yoksa konuşmayın. anlamıyorum tek benmi böyleyim emin olduğum bir konu hakkında bile birine yardmıcı olmadan önce tekrar araştırıyorum.
1. si benim dediğim yöntem ilede aynısı olucak biosu yeniden yazıcaktı(biraz zahmetli olsada) 2.si arkadaşın başka bir uygun işlemcisi yokmuş mecburen bu yolu denemeli 3.sü lütfen sizde birisine laf atarken birazcık düşünün,araştırın bi tek benmi böyleyim

Noixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun Paliç
anakart başlayınca çıkan yazı da mı yok
Yok monitör açılmıyor hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu demeye çalışıyorumda anlayan kim ki
Hocam bana diyosan ben 10 kişi bi anda yazdığı için tam anlayamadım göremedim veya

Biosun güncel değilse yani kullandığın işlemciye uygun bios yoksa içerisinde PC açılmaz siyah ekranda kalır anakart işlemci debug led yanar ama fanların falan döner
Ama monitör hiç açılmıyor aynı şeyi söylüyorsunuz değilmi

Bünyamina

80+ Platinum
Bunu demeye çalışıyorumda anlayan kim ki
Yazdıklarından bunu söylemediğini sende biliyorsun da üste çıkmak için yalan söylemene değmez.
Her konuştuğun yalan yanlış bilgiler. Yazık gerçekten. Bir insan pardon der anlamadım kusura bakmayın der.

N1ppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda

Hocam bana diyosan ben 10 kişi bi anda yazdığı için tam anlayamadım göremedim veya

Yok sana demiyorum hocam bu arkadaşlar bios hasarlı diyince herhalde biosa yumruk ile dalınıp hasar verildiğini düşünüyorlar

Noixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun Paliç
Yok sana demiyorum hocam bu arkadaşlar bios hasarlı diyince herhalde biosa yumruk ile dalınıp hasar verildiğini düşünüyorlar
Ya hasarlı olmamask lazım yani çünkü çalışan anakart niye bi anda hasarlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Alperen Yılmaz

pc fanları döner ama ekran gelmez işlemci ledleri yanar
hocam tartışıp da konuyu kirletmesek

N1ppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda
Yazdıklarından bunu söylemediğini sende biliyorsun da üste çıkmak için yalan söylemene değmez.
Her konuştuğun yalan yanlış bilgiler. Yazık gerçekten. Bir insan pardon der anlamadım kusura bakmayın der.
Bios hasarlı demek bios asla çalışmaz demek değil güzel kardeşim birçok sebepten hasarlı olabilir arkadaşa biosun hasarlı derken asla çalışmaz manasında söylemedim bios update sırasında kapanırsa pc sistem kararsız kalacağından o zamanda kullanılır bu tür durumlardada kullanılır biosu nadir olsada güncellemek içinde kullanılır vs vs

Bünyamina

80+ Platinum
Bios hasarlı demek bios asla çalışmaz demek değil güzel kardeşim birçok sebepten hasarlı olabilir arkadaşa biosun hasarlı derken asla çalışmaz manasında söylemedim bios update sırasında kapanırsa pc sistem kararsız kalacağından o zamanda kullanılır bu tür durumlardada kullanılır biosu nadir olsada güncellemek içinde kullanılır
Hasarlıdan başka hiçbir anlam çıkarılamaz. Biosun eski sürümü bu işlemciyi desteklemiyor. Bu olaya hasarlı değil güncel değil denir. Türkçe kelimeleri doğru kullanmayı öğrenmelisin.

Top Bottom