Neler Yeni

BIOS güncelledikten sonra pc yi açınca fanlar hızlı dönüp durmuyor.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,254
İsim
Fatih
Başlığı tam açıklayamadım kusura bakmayın. Normalde ben pc yi açtığımda ilk 2-3 saniye ekran kartı fanları hızlıca döner sonra durur. Fakat bios güncellemesi yaptıktan sonra pc yi açınca o olmuyor.

Biostan ayar yaptıktan sonra tekrar eski haline dönüyor. Bu bir seçenek ise nereden açabilirim veya kapatabilirim?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
BIOS güncelledikten sonra ayarların sıfırlanır ve her şey varsayılanlara döner.
Büyük ihtimalle en başta overclock yapılı olmadığı için ses çıkmıyordu, değerleri girdin.
Girdikten sonra tekrar o ses çıkmaya başladı, bende de öyle. Manuel değerler girince oluyor.
İşi CPB'ye bırakıp bir şeye ellemezsem o ses çıkmıyor, ayarları girersem tekrar çıkmaya başlıyor.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Başlığı tam açıklayamadım kusura bakmayın. Normalde ben pc yi açtığımda ilk 2-3 saniye ekran kartı fanları hızlıca döner sonra durur. Fakat bios güncellemesi yaptıktan sonra pc yi açınca o olmuyor.

Biostan ayar yaptıktan sonra tekrar eski haline dönüyor. Bu bir seçenek ise nereden açabilirim veya kapatabilirim?
BIOS Reset denediniz mi?

alex jensen

80+ Silver

bios ile ekran kartı ne alaka anlamadım

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,254
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS Reset denediniz mi?
Nasıl yani? Bios sıfırlamadan mı bahsediyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bios ile ekran kartı ne alaka anlamadım
Hiçbir fikrim yok. Normalde pc yi açınca 2-3 saniye ekran kartı fanları tam yükte döner sonra durur. Ama her bios update yaptıktan sonra bu olmuyor. Birkaç gün geçince yeniden eskisi gibi oluyor.

alex jensen

80+ Silver
Nasıl yani? Bios sıfırlamadan mı bahsediyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir fikrim yok. Normalde pc yi açınca 2-3 saniye ekran kartı fanları tam yükte döner sonra durur. Ama her bios update yaptıktan sonra bu olmuyor. Birkaç gün geçince yeniden eskisi gibi oluyor.
ekran kartın muhtemelen amd rx580 falan

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM

alex jensen

80+ Silver
Hayır. RTX 2060. Fakat ne alakası var?
bende rx580 var açılışta ilk başta %100de sonra boşta 0 oyuna girince oto %100e çıkıyor manuel fan ayarı yapıyorum oo yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,602
Üyeler
160,858
Son üye
Furkan.Bz
Top Bottom