b450 lelere ryzen 5000 desteği geldi galiba diye biliyorum bios güncellemesiyleAmd ryzen 5 5500
Kusura bakma tam anlayamadım ben şuan ki pc de mi yapıcam b450 yi taktıktan sonra mıBios guncellemesinde beta aşamasında olan bios sistemde kararsızlık yapabilir. Her zaman beta sürümünden önceki son sürümü yüklemek gerekir. Pc açılışta bios a gir. Sürüm yazar orda.son Sürüm değilse güncelle
Son sürüm geliyorsa Taktikdan sonra.Kusura bakma tam anlayamadım ben şuan ki pc de mi yapıcam b450 yi taktıktan sonra mı
Bu PRIME B450M-K II için BİOS flashback özelliği var. Şuan elindeki sistemden bu anakart için Sürüm 3802'yi yükleyip (BİOS flashback için oluşturup) bir kenara koyabilirsin anakartın gelene kadar.Şuan elimde olan a 320m a pro anakartı değiştiricem b450m-k II alıcam b450 son sürüm bios güncelleme ile gelicek ama almadan önce taktıktan sonra felan bios güncelleme yapmam gerekir mi?
Evet eğer Ryzen 5 5500 takacaksan güncelleme şart.Şuan elimde olan a 320m a pro anakartı değiştiricem b450m-k II alıcam b450 son sürüm bios güncelleme ile gelicek ama almadan önce taktıktan sonra felan bios güncelleme yapmam gerekir mi?