Neler Yeni

Çözüldü✓ Bios'a giremiyorum..

THCEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mazlum Mert Damoğlu
Herkese merhabalar öncelikle.
Benim HP Pavilion Desktop PC 570-p0xx model bir bilgisayarım var. Bu bilgisayarda hiçbir şekilde bios'a giremiyorum. Açılışta ise hızlı bir şekilde geçiyor. Shift ile yeniden başlattığımda uefı ayarlarından halletmeye çalışıyorum o şekilde de bıos gelmiyor. Hatta bu bıos yüzünden bilgisayarım bir ara açılmaz bile oldu. Bilgisayarcıya götürdüm bir şekilde çözdü ama oda bıos'a hiçbir şekilde giriş yapamadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden Teşekkür ederim

moira

80+ Bronze
BIOS ayarları menüsüne girmek için ekran boşken f10 tuşuna basın. Bazı bilgisayarlarda BIOS ayarları menüsüne f2 veya f6 tuşuna basılarak da girilebilir.

Alıntı: HP Support.

THCEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mazlum Mert Damoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS ayarları menüsüne girmek için ekran boşken f10 tuşuna basın. Bazı bilgisayarlarda BIOS ayarları menüsüne f2 veya f6 tuşuna basılarak da girilebilir.

Alıntı: HP Support.
Hepsini denedim ancak hiçbir şekilde bir sonuç alamadım.

cemis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ali dayı
Herkese merhabalar öncelikle.
Benim HP Pavilion Desktop PC 570-p0xx model bir bilgisayarım var. Bu bilgisayarda hiçbir şekilde bios'a giremiyorum. Açılışta ise hızlı bir şekilde geçiyor. Shift ile yeniden başlattığımda uefı ayarlarından halletmeye çalışıyorum o şekilde de bıos gelmiyor. Hatta bu bıos yüzünden bilgisayarım bir ara açılmaz bile oldu. Bilgisayarcıya götürdüm bir şekilde çözdü ama oda bıos'a hiçbir şekilde giriş yapamadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden Teşekkür ederim
Kapalıyken güç düğmesine basar basmaz f2 ye art arda seri şekilde bas. Olmazsa windows üzerinden gelişmiş başlangıç yaparak ta girebilirsin.

THCEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mazlum Mert Damoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buda olmuyor sıkıntı orda ne yaptıysam olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapalıyken güç düğmesine basar basmaz f2 ye art arda seri şekilde bas. Olmazsa windows üzerinden gelişmiş başlangıç yaparak ta girebilirsin.
onlarda olmuyor işin garibi de orda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,404
Üyeler
168,780
Son üye
FurkanaTp_
Top Bottom