Lütfen bakın beylerLolden atıyordu çözüm yolları denedim olmadı format atarken bitlocker olduğundan disk 0 a windows kıramıyorum şuan PC de windows yok ve bitlocler var biostan falan nası kaldırılıyor acil yardım (Asus tuf anakart)
formatlamışsan sorun yok format usbsini pc ye tak kurulum ekranına gelince disk seçimide tüm diskleri sil windiowsun kurulu olduğu diski sildiğinde bilgileriniz silinicek diye bir uyarı alacaksın kabul edip geç geri kalanı normal windows kurma adımları zaten bunu yapınca windows key aktifleştirmişsen tekrardan key alıp aktifleştirmelisin ben de 1 ay önce sorunu böyle çözdümLolden atıyordu çözüm yolları denedim olmadı format atarken bitlocker olduğundan disk 0 a windows kıramıyorum şuan PC de windows yok ve bitlocler var biostan falan nası kaldırılıyor acil yardım (Asus tuf anakart)
Sağolun hocam disk 0 lazım hep silip ayrılmış alan yazan disk 0 kalacak ve oraya kurumaz değilmiformatlamışsan sorun yok format usbsini pc ye tak kurulum ekranına gelince disk seçimide tüm diskleri sil windiowsun kurulu olduğu diski sildiğinde bilgileriniz silinicek diye bir uyarı alacaksın kabul edip geç geri kalanı normal windows kurma adımları zaten bunu yapınca windows key aktifleştirmişsen tekrardan key alıp aktifleştirmelisin ben de 1 ay önce sorunu böyle çözdüm
evet hafif sağına bakarsanız kaç gb olduğunu göreceksiniz bilgisayarınızda tek bir disk varsa en yüksek gb değerine sahip olana kuracaksınız zaten youtubede bu konu ile ilgili bir sürü video bulunuyor onlara bakarak da net bir şekilde çözebilirsinizSağolun hocam disk 0 lazım hep silip ayrılmış alan yazan disk 0 kalacak ve oraya kurumaz değilmi
Fotoğraf atsamda baksanız hocamevet hafif sağına bakarsanız kaç gb olduğunu göreceksiniz bilgisayarınızda tek bir disk varsa en yüksek gb değerine sahip olana kuracaksınız zaten youtubede bu konu ile ilgili bir sürü video bulunuyor onlara bakarak da net bir şekilde çözebilirsiniz
tabii kiFotoğraf atsamda baksanız hocam
evet hafif sağına bakarsanız kaç gb olduğunu göreceksiniz bilgisayarınızda tek bir disk varsa en yüksek gb değerine sahip olana kuracaksınız zaten youtubede bu konu ile ilgili bir sürü video bulunuyor onlara bakarak da net bir şekilde çözebilirsiniz
tabii ki
ekranda yazan tüm diskleri silMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu hocam bakın alttaki uyarı var ben 1 2 sildimde geçmedi küçük mb KB lik disk 0 lardan sildim
Tamamdır hocam ama ayrılmış alanlar silinmiyorekranda yazan tüm diskleri sil
Bırakılmış*Tamamdır hocam ama ayrılmış alanlar silinmiyor
Kalanlar silinmıyorekranda yazan tüm diskleri sil
Dimi dimi silsin ccc yazanı da silip format diskini yok etsin bravoekranda yazan tüm diskleri sil
@DA-Tech @birpcseverDurum bu silinenleri sildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bölüm 0 Bırakılmış alana kurayımmı hocam
evet oraya kuracaksınDurum bu silinenleri sildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bölüm 0 Bırakılmış alana kurayımmı hocam