BİOSTAR B550MT vs GİGABYTE B450M S2H hangisini önerirsiniz

EnesVr

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaş selamlar başlıktaki iki anakarttan hangisini almamı önerirsiniz?Biostar b550mt sıfır 2500tl,GIGABYTE b450m s2h 2.el 2000tl.Biostarda vram soğutucu ve rgb kontrolcüsü bulunmuyor fakat gigabyte da ikiside var.Hangisini almamı tavsiye edersiniz?Overclock noktasında hangisi güçlüdür?

Hangi işlemciyi takacaksın?

Arkadaş selamlar başlıktaki iki anakarttan hangisini almamı önerirsiniz?Biostar b550mt sıfır 2500tl,GIGABYTE b450m s2h 2.el 2000tl.Biostarda vram soğutucu ve rgb kontrolcüsü bulunmuyor fakat gigabyte da ikiside var.Hangisini almamı tavsiye edersiniz?Overclock noktasında hangisi güçlüdür?
b550 daha iyi chipset overclock olarak

Amd ryzen 5 5600x hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam vram soğutucu olmaması beni korkutuyor
Vram soğutucusuna çokta ihtiyacın yok oc yapmıyorsan

Hem sıfır olduğundan hem de PCİE 4.0 Desteğinden dolayı biostar olanı
alırdım

Sıfır B550 al gitsin. B450SH2 de iyi bir anakart ama 2k çok ona. 2. elden 1k civarına satmıştım zamanında. Ederi kesintiler komisyonlar dahil 1.5k geçmemeli bence.

Hem sıfır olduğundan hem de PCİE 4.0 Desteğinden dolayı biostar olanı
alırdım
Sağolun hocam tavsiye için fakat oc tatafında vram soğutucusu yok biostarda sizce alınmalımı hayla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfır B550 al gitsin. B450SH2 de iyi bir anakart ama 2k çok ona. 2. elden 1k civarına satmıştım zamanında. Ederi kesintiler komisyonlar dahil 1.5k geçmemeli bence.
Hocam haklısınız gerçekten pahalı ama biostardada oc yapacağım için güvenemiyorum vram soğutucusu yok

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,316
Üyeler
185,868
Son üye
KyoJhin
Geri