Arkadaşlar yeni sistem aldım işlemcim ryzen 5 7500f olduğu için fsp nin NC5 soğutucusunu aldım argb yuvası var mı bilmiyorum anakartımda anakartım BİOSTAR B650mt ddr5 varsa yardımcı olur musunuz yoksa nasıl argb pinini takıcam bu arada 3 pinli geldi
YokArkadaşlar yeni sistem aldım işlemcim ryzen 5 7500f olduğu için fsp nin NC5 soğutucusunu aldım argb yuvası var mı bilmiyorum anakartımda anakartım BİOSTAR B650mt ddr5 varsa yardımcı olur musunuz yoksa nasıl argb pinini takıcam bu arada 3 pinli geldi
Geçen aynısını aldım kullanıyorumArkadaşlar yeni sistem aldım işlemcim ryzen 5 7500f olduğu için fsp nin NC5 soğutucusunu aldım argb yuvası var mı bilmiyorum anakartımda anakartım BİOSTAR B650mt ddr5 varsa yardımcı olur musunuz yoksa nasıl argb pinini takıcam bu arada 3 pinli geldi
Çözümü yok mu dönüştürücü gibiYok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geçen aynısını aldım kullanıyorum
hayır yok hocamArkadaşlar yeni sistem aldım işlemcim ryzen 5 7500f olduğu için fsp nin NC5 soğutucusunu aldım argb yuvası var mı bilmiyorum anakartımda anakartım BİOSTAR B650mt ddr5 varsa yardımcı olur musunuz yoksa nasıl argb pinini takıcam bu arada 3 pinli geldi
Dönüştürücü gibi bir şey yok muhayır yok hocam
Galiba tam bilmiyorum ama kontrolcü alırsan ola bilir ama bence değmez tabi senin tercihin ben bütçem sıkıntılı olduğu için tercih ettim yeni aldıysan iade edip b650 mr yada biostar B650m x3d pro+ ala bilirsin B650mt ile 1 bin tl fiyat oynuyorÇözümü yok mu dönüştürücü gibi