Neler Yeni

BIOSTAR Bios Update En Güncel

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre Deniz
Merhabalar, BIOSTAR B450MH anakarta sahibim. BIOS'umun güncel olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Sitesine girdim ama hangisi olduğunu bulamadım. Benim sürüm 2020.01.02 gözüküyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba?

-CrawL

80+ Gold
Merhabalar, BIOSTAR B450MH anakarta sahibim. BIOS'umun güncel olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Sitesine girdim ama hangisi olduğunu bulamadım. Benim sürüm 2020.01.02 gözüküyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
Knk Pc yi yenidden başlat bios açılana kadar delete tuşuna art arta bas orda bios sürümü yazar sonra kendi sitesine bak senin sürümün ne kadar güncel diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah dostum. Peki son olarak güncelleme yapmanın faydası olur değil mi? Güncelleme esnasında elektrik gidince sıkıntı okuyormuş galiba riski almaya değer mi? Bendeki şansla kesin elektrikler filan gider şimdi :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=925#download Zahmet olmazsa buradan en yenisinin hangisi olduğunu söyleyebilir misin?
11 Kasım yazan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyvallah dostum. Peki son olarak güncelleme yapmanın faydası olur değil mi? Güncelleme esnasında elektrik gidince sıkıntı okuyormuş galiba riski almaya değer mi? Bendeki şansla kesin elektrikler filan gider şimdi :)
Elektrik giderse kartını teknik servise göndermek zorundasın

Top Bottom