'' Biostar h110+btc '' Yanlış Bilgi Vermek İstemem Sana Kardeşim, Lakın Bunu Sende Bulabilirsin;
Windows+R > Çalıştır > tpm.msc '' Yazıp Çıkan Pencere'de Durum Kısmın'da TPM kullanmaya hazır Derse Eğer T
M 2.0 Mevcutdur Sizde'de
Anakarta şu anda sahip değili. Uygun olduğunu düşündüğüm bir rakama buldum. Tam olarak öğrenmek için yazdım. Dediğiniz komut doğru ancak dediğim gibi'' Biostar h110+btc '' Yanlış Bilgi Vermek İstemem Sana Kardeşim, Lakın Bunu Sende Bulabilirsin;
Windows+R > Çalıştır > tpm.msc '' Yazıp Çıkan Pencere'de Durum Kısmın'da TPM kullanmaya hazır Derse Eğer TPM 2.0 Mevcutdur Sizde'de
Anladım Dostum Sorun YokAnakarta şu anda sahip değili. Uygun olduğunu düşündüğüm bir rakama buldum. Tam olarak öğrenmek için yazdım. Dediğiniz komut doğru ancak dediğim gibi
Oyunlar Konusun'da Pek Bilgili Değilim Lakın 1050Tİ Ekran Kartı İle Söyledığın Oyunlar İçin '' 70-80 FPS '' Alırısın Diye Ümit Ediyorum Ben Ekran Kartı'da Günümüze Göre Kötü De Bir Ekran Kartı Değil...İ3 7100 ve bu anakart ile 900tl ye buldum. Yanına 1050ti düşünüyorum sizce Tpm olmasa bile alınır mı? Gta5 ETS 2 valorant gibi oyunlar o
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi genel ortalama o şekilde. Tek kafama takılan bu paraya tercih etmek mantıklı mı değil mi? Toplamda işlemci+anakart+ram+ ekran kartı 3-3.1 gibi bir rakama geliyor. Günümüz şartlarında uygun rakamlar olduğunu düşünüyorum ama fikirleriniz benim için önemli. Tekrar teşekkür ederim hocamOyunlar Konusun'da Pek Bilgili Değilim Lakın 1050Tİ Ekran Kartı İle Söyledığın Oyunlar İçin '' 70-80 FPS '' Alırısın Diye Ümit Ediyorum Ben Ekran Kartı'da Günümüze Göre Kötü De Bir Ekran Kartı Değil...
@Mırnav
Arkadaşa Bir Yardımcı Olsana Kardeşim.. '' 1050Tİ Ekran Kartı Oyun Performansını Soruyor Birde - İ37100 İşlemci Performansını Soruyor ''
Oyunlar Konusun'da Pek Bilgili Değilim Lakın 1050Tİ Ekran Kartı İle Söyledığın Oyunlar İçin '' 70-80 FPS '' Alırısın Diye Ümit Ediyorum Ben Ekran Kartı'da Günümüze Göre Kötü De Bir Ekran Kartı Değil...
@Mırnav
Arkadaşa Bir Yardımcı Olsana Kardeşim.. '' 1050Tİ Ekran Kartı Oyun Performansını Soruyor Birde - İ37100 İşlemci Performansını Soruyor ''
Eski bir kit haklısınız ancak fiyatı günümüz için iyi gibi geldi ancak emin değilim. 1050 ti 1750tl ye buldum belki üstüne biraz daha ekleyerek rx6400 tercih edebilirim. F/p olarak değerlendirmek 3-3.5 gibi rakamlara daha iyi ne çıkabilir?
Çok eski bir kit. Önermem. GTX 1050 Tİ almayı düşünüyorsan onun yerine RX 6400 al daha ucuz ve daha iyi performans verir.
İşlemci + anakart + ekran kartı mı?Eski bir kit haklısınız ancak fiyatı günümüz için iyi gibi geldi ancak emin değilim. 1050 ti 1750tl ye buldum belki üstüne biraz daha ekleyerek rx6400 tercih edebilirim. F/p olarak değerlendirmek 3-3.5 gibi rakamlara daha iyi ne çıkabilir?
İnteli bilmem ama r5 3600 gtx1050ti b450m s2h 8gb ram a sahibim o oyunlarda 100 fps altına düşmüyorumOyunlar Konusun'da Pek Bilgili Değilim Lakın 1050Tİ Ekran Kartı İle Söyledığın Oyunlar İçin '' 70-80 FPS '' Alırısın Diye Ümit Ediyorum Ben Ekran Kartı'da Günümüze Göre Kötü De Bir Ekran Kartı Değil...
@Mırnav