Neler Yeni

Bir Bilgisayar Üzerinden Başka Bilgisayarı Açma

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
İsmail Kaygısız
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Tasarım-Kodlama, Programlama Dilleri, Web Tasarım ve Kodlama
Uzaktan diğer bilgisayarları kontrol edebilecek bir uygulama üzerinde çalışıyorum.
Takıldığım yer ise şu benim yönetici olarak belirlediğim bilgisayar uzaktan bağlı olduğu başka bir bilgisayarı açabilmeli. Nasıl yapacağıma dair en ufak bir fikrim dahi yok. Oturum kapatma, kapatma ve yeniden başlatma tarzı şeyleri yapabiliyorum. Ancak kapalı olanı nasıl açarım bilmiyorum.
Örnek vermem gerekirse internet kafelerde siz daha oturmadan oradaki kişi tek tıkla istediği bilgisayarı açabiliyor. Herhangi bir fikri, önerisi, bu durumu daha önce araştırmış olan varsa bilgilerini benimle paylaşırsa sevinirim.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Uzaktan diğer bilgisayarları kontrol edebilecek bir uygulama üzerinde çalışıyorum.
Takıldığım yer ise şu benim yönetici olarak belirlediğim bilgisayar uzaktan bağlı olduğu başka bir bilgisayarı açabilmeli. Nasıl yapacağıma dair en ufak bir fikrim dahi yok. Oturum kapatma, kapatma ve yeniden başlatma tarzı şeyleri yapabiliyorum. Ancak kapalı olanı nasıl açarım bilmiyorum.
Örnek vermem gerekirse internet kafelerde siz daha oturmadan oradaki kişi bilgisayarı tek tıkla istediği bilgisayarı açabiliyor. Herhangi bir fikri, önerisi, bu durumu daha önce araştırmış olan varsa bilgilerini benimle paylaşırsa sevinirim.
Bahsettiğin kafe bilgisayarları zaten açık bir vaziyette bekliyor. Kapalı olan bilgisayarları da ya sen açıyorsun ya da başka biri gelip açıyor. Tamamen kapalı bilgisayarı uzaktan açabileceğini sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
İsmail Kaygısız
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana bu tarz bir ürün lazım. Ürün iyi mi kötü mü FP mi bilmiyorum. Sadece tip olarak attım. Bu tarz ürünleri bi araştır.
Aslında bunun alternatiflerini düşündüm ancak genel bir program yapıyorum yani lisans alan herkes kullanabilecek. O yüzden bundan vazgeçtim. Yine de teşekkür ederim.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Örnek vermem gerekirse internet kafelerde siz daha oturmadan oradaki kişi tek tıkla istediği bilgisayarı açabiliyor. Herhangi bir fikri, önerisi, bu durumu daha önce araştırmış olan varsa bilgilerini benimle paylaşırsa sevinirim.
Wake on LAN ile yapabilirsin veya fiziksel yollarla yapabilirsin.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
teamviewer şu uygulamaya bakar mısınız
istediğiniz şeyi tam anlamadım ama bu işinizi görebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
İsmail Kaygısız
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teamviewer şu uygulamaya bakar mısınız
istediğiniz şeyi tam anlamadım ama bu işinizi görebilir
Uzaktan kontrol etme de sıkıntım yok onu kendim yapabilirim. Ama internet kafelerdeki gibi kapalı veya uykuda olan bir bilgisayarı uzaktan açmak istiyorum. Tek tuşla. Bunu kendi yazdığım programla yapmak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wake on LAN ile yapabilirsin veya fiziksel yollarla yapabilirsin.
Teşekkür ederim aradığım şey bu sanırım

Top Bottom