Neler Yeni

bir Daha Ki Ay Pc fiyatları Ne kadar artar?

Kutlu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kutluhan
Şuan pc almak konusunda tam emin değilim ve bir daha ki ay fiyatların çok yükselmesinden korkuyorum ortalama ne kadarlık bir artış olucak sizce?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bu ülkede hicbirsey ongurelemz hale geldi paranız varsa en kısa zamanda alin ama doğru fiyata doğru bir sistem içinde araştırıp alin

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Şuan pc almak konusunda tam emin değilim ve bir daha ki ay fiyatların çok yükselmesinden korkuyorum ortalama ne kadarlık bir artış olucak sizce?
Bende şuan para biriktirip PC alma peşindeyim ilk oncelikle düşme gibi bir imkanı yok senin için bütçenin de uygun olduğu zaman direk al 1 dakika bile bekleme 1 ay içinde ne kadar artar net bişe diyemem ama 10-15 gün aralıkla genellikle zam geliyor örnek 18.000 olan sistem 18.300-18.500k oluyor 10-15 içinde

Kutlu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kutluhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ülkede hicbirsey ongurelemz hale geldi paranız varsa en kısa zamanda alin ama doğru fiyata doğru bir sistem içinde araştırıp alin
Şimdi alırsam Kredi Çekmek Gerekicek ama bi daha ki ayı beklersem önümü biraz daha görebiliyorum yani tam emin olamadım fiyatın abzüğürt artış göstermesi çok korkutuyor beni

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
şubat ayı 1 gün sonra bitecek.Vee mart ayının son günüde olsa mart seçim ayı.
Seçimde harcanacak paralar,bize vergi ve zam olarak geri dönecek,her zamanki gibi...
Seçim arefesi ne alırsanız alın ihtiyaç varsa

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Şimdi alırsam Kredi Çekmek Gerekicek ama bi daha ki ayı beklersem önümü biraz daha görebiliyorum yani tam emin olamadım fiyatın abzüğürt artış göstermesi çok korkutuyor beni
Oyle uçup kacacagini düşünmüyorum gidipde 10klik urun 15-20k olmaz yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,523
Üyeler
161,078
Son üye
Lawuente
Top Bottom