Bende şuan para biriktirip PC alma peşindeyim ilk oncelikle düşme gibi bir imkanı yok senin için bütçenin de uygun olduğu zaman direk al 1 dakika bile bekleme 1 ay içinde ne kadar artar net bişe diyemem ama 10-15 gün aralıkla genellikle zam geliyor örnek 18.000 olan sistem 18.300-18.500k oluyor 10-15 içindeŞuan pc almak konusunda tam emin değilim ve bir daha ki ay fiyatların çok yükselmesinden korkuyorum ortalama ne kadarlık bir artış olucak sizce?
Şimdi alırsam Kredi Çekmek Gerekicek ama bi daha ki ayı beklersem önümü biraz daha görebiliyorum yani tam emin olamadım fiyatın abzüğürt artış göstermesi çok korkutuyor beniBu ülkede hicbirsey ongurelemz hale geldi paranız varsa en kısa zamanda alin ama doğru fiyata doğru bir sistem içinde araştırıp alin
Seçime kadar şansın varŞuan pc almak konusunda tam emin değilim ve bir daha ki ay fiyatların çok yükselmesinden korkuyorum ortalama ne kadarlık bir artış olucak sizce?
Aynı Fikirdeyim Ama Şimdi Bu ay sonu gelen zamdan korkuyorumSeçime kadar şansın var
Oyle uçup kacacagini düşünmüyorum gidipde 10klik urun 15-20k olmaz yaniŞimdi alırsam Kredi Çekmek Gerekicek ama bi daha ki ayı beklersem önümü biraz daha görebiliyorum yani tam emin olamadım fiyatın abzüğürt artış göstermesi çok korkutuyor beni
10k lik ürün o kadar olmaz ama 13-12k olur seçimden sonraOyle uçup kacacagini düşünmüyorum gidipde 10klik urun 15-20k olmaz yani