Neler Yeni

Bir evde 1 den fazla internet hattı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
habil pehlivan
Beyler başlık doğru acıklayabilmişmiyim bilmiyorum ama bazı yayıncı , youtuber vsyre lerde görüyorum adamlar evlerinde birden fazla internet var . Yani adam diyorki bakın bu pc nin interneti ayrı bununki ayrı , nasıl yapıyorlar bunu nasıl oluyor . yoksa evde çoğaltıcı felanmı var .Teşekkürler

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
Beyler başlık doğru acıklayabilmişmiyim bilmiyorum ama bazı yayıncı , youtuber vsyre lerde görüyorum adamlar evlerinde birden fazla internet var . Yani adam diyorki bakın bu pc nin interneti ayrı bununki ayrı , nasıl yapıyorlar bunu nasıl oluyor . yoksa evde çoğaltıcı felanmı var .Teşekkürler
daha önce duymadım öyle bir şey ama iyi fiyat ödedeiğ kesindir

Kriptekx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mustafa
Farklı ISS firmaları ile yada bulunan ISS üzerinden 2.hat ve üzeri hat satın alarak yapılıyor. İşleri o olduğu için en ufak drop,kesinti olmaması için yapılan işlem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
habil pehlivan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı ISS firmaları ile yada bulunan ISS üzerinden 2.hat ve üzeri hat satın alarak yapılıyor. İşleri o olduğu için en ufak drop,kesinti olmaması için yapılan işlem.
ne kadar ücret ödüyorlardır ve ISS nedir ne işe yarar ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
2 tane ev interneti bağlatiyorsun evine işte fatura x2 olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gürkan Doğan
Instagram
@gurkan.dogan.61
Steam
Galosix4161
Twitter
dogangurkan6141
Discord
gurkan.dogan.61
Mesela bir ağ türk telekom diğeri de türknet fiber dir farklı internet servis sağlayıcısı kullanıyorlardır türk telekom yavaştır önemsiz işlerini onla yapar fiber hızlıdır önemli işlerini onda yapar gibi ama emin ol aylık en az 200 tl çıkıyordur internetlerin ikisine toplam

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
habil pehlivan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani bir eve birden fa
2 tane ev interneti bağlatiyorsun evine işte fatura x2 olur.
Mesela bir ağ türk telekom diğeri de türknet fiber dir farklı internet servis sağlayıcısı kullanıyorlardır türk telekom yavaştır önemsiz işlerini onla yapar fiber hızlıdır önemli işlerini onda yapar gibi ama emin ol aylık en az 200 tl çıkıyordur internetlerin ikisine toplam

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yani bir eve birden fazla internet şirketi ile anlaşıp internet bağlayabiliyormuyuz diyorsunuz ? Tek adrese tek ev interneti değil yani öylemi ?

Top Bottom