Yardım Bir gencin ilk arabası ne olmalı?

Arkadaşlar seneye yazın inşallah ehliyeti alıyorum. İlk arabam ne olmalı düşünüyorum tabi gönlümde Honda Civic 1.6 ies var her gencin hayalidir ama tabii uygun ve masrafsız olması en büyük hayalimdir. Sizce bir gencin ilk arabası ne olmalı?
(Modifiyeli araç sevmem mümkünse düz araçlar olsun)
Corolla 2007 ve sonrası.

Accesent parçaları pahalı mı birde saniyede çok işi olur mu o serinin. Mesela corolla sokmaz derler ya o misal.
Accent 3 4 yıla tofaşın yerine geçiçek bir araç bence. Parça maliyeti konusunda şüpheniz olmasın. Gayet ucuz parça fiyatları. Motor mekanik olarak düzgün bir araç alırsanız sanayinin yolunu unutursunuz. Ayrıca gemi gibi arabadır accent diyip küçümsememek gerek. İlk araç olarak kesinlikle düşünülmesi gerek bence.

Arkadaşlar seneye yazın inşallah ehliyeti alıyorum. İlk arabam ne olmalı düşünüyorum tabi gönlümde Honda Civic 1.6 ies var her gencin hayalidir ama tabii uygun ve masrafsız olması en büyük hayalimdir. Sizce bir gencin ilk arabası ne olmalı?
Clio HB, Civic

98 model polo classic (99 ve 00 civarıda olur bütçen hangisine yeterse)

106
1.7 corsa
İes
Doğan yada şahin

Güzel bir Corolla olabilir.

Bir miktar daha eklenip toyota avensis alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,935
Üyeler
184,538
Son üye
tugrulpa
Geri