Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,087
Modifiyesiz Tipo.
Corolla 2007 ve sonrası.Arkadaşlar seneye yazın inşallah ehliyeti alıyorum. İlk arabam ne olmalı düşünüyorum tabi gönlümde Honda Civic 1.6 ies var her gencin hayalidir ama tabii uygun ve masrafsız olması en büyük hayalimdir. Sizce bir gencin ilk arabası ne olmalı?
(Modifiyeli araç sevmem mümkünse düz araçlar olsun)
Accent 3 4 yıla tofaşın yerine geçiçek bir araç bence. Parça maliyeti konusunda şüpheniz olmasın. Gayet ucuz parça fiyatları. Motor mekanik olarak düzgün bir araç alırsanız sanayinin yolunu unutursunuz. Ayrıca gemi gibi arabadır accent diyip küçümsememek gerek. İlk araç olarak kesinlikle düşünülmesi gerek bence.Accesent parçaları pahalı mı birde saniyede çok işi olur mu o serinin. Mesela corolla sokmaz derler ya o misal.
Clio HB, CivicArkadaşlar seneye yazın inşallah ehliyeti alıyorum. İlk arabam ne olmalı düşünüyorum tabi gönlümde Honda Civic 1.6 ies var her gencin hayalidir ama tabii uygun ve masrafsız olması en büyük hayalimdir. Sizce bir gencin ilk arabası ne olmalı?
Bir miktar daha eklenip toyota avensis alınır.Arkadaşlar seneye yazın inşallah ehliyeti alıyorum. İlk arabam ne olmalı düşünüyorum tabi gönlümde Honda Civic 1.6 ies var her gencin hayalidir ama tabii uygun ve masrafsız olması en büyük hayalimdir. Sizce bir gencin ilk arabası ne olmalı?