LaketrooS
80+ Silver
bunu annem söyledi. ben nenemlere geldim biraz orda kalıyım diye. nenem anneme oğlunu al sadece oturuyor demiş. hiçbir işe yaramıyormuşum. kimse beni ne hayatında istiyor nede yanında istiyor. nenem anneme bide hiç konuşmuyor fln demiş. konuşmaman birini neden rahatsız eder ki. ne biri gelip naber diyor nede nasılsın diyip halimi hatrımı soruyor. 11. sınıf olucam. bugune kadar sadece takdir getirdim. sadece bu sene ilk dönem ve ikinci dönem tşekkür getirdim hemen annem babam senden hiçbişi olmaz dediler. ne başardığımda bir aferin diyorlar yapamadığımda gelip laf söylüyorlar. sessizce oturmam bile bazılarının gözüne batıyor. herkes sanki her saniye bişi başarmam gerekli gibi bana bakıyor. dayımın dükkında 1 işçi açığı çıkmış önceki konumda görmüşseniz haberiniz var mı bundan önce bakın isterseniz onada çalışmak mı okmak mı diye açmıştım knuyu. ne beni kale alan var nede başka biri. birtek yurdlara mat dersi veren dayım var o beni çok seviyor bide pideci dayım beni çok seviyor diğer akrablar fazla sevmiyor ha bide kuzeniim var sürekli beraber takılıyoz. geçen biri geldi sordu dayımın yanında neden konuşmuyon diye dayım hemen o sadece gerektiğinde konuşur boş konuşmaz dedi. orda anladım beni sevdiğini dayımın. annem babamdan daha çok sever tabii bu kadarda değil çocukluğumda çok şey yaşadım ama burda anlatmak bana çok zor gelir. isteyene özelden uzun uzun muabbet ederken anlatırım eğer isteyen olursa. bi boka yaramamak insana çok koyuyor be. sizin düşünceleriniz tavsiyeleriniz varsa verirseniz çok sevinirim şimdiden okuyan herkese teşekkürler sağlıcakla kalın