Neler Yeni

Bir halta yaradığım yokmuş!

LaketrooS

80+ Silver
bunu annem söyledi. ben nenemlere geldim biraz orda kalıyım diye. nenem anneme oğlunu al sadece oturuyor demiş. hiçbir işe yaramıyormuşum. kimse beni ne hayatında istiyor nede yanında istiyor. nenem anneme bide hiç konuşmuyor fln demiş. konuşmaman birini neden rahatsız eder ki. ne biri gelip naber diyor nede nasılsın diyip halimi hatrımı soruyor. 11. sınıf olucam. bugune kadar sadece takdir getirdim. sadece bu sene ilk dönem ve ikinci dönem tşekkür getirdim hemen annem babam senden hiçbişi olmaz dediler. ne başardığımda bir aferin diyorlar yapamadığımda gelip laf söylüyorlar. sessizce oturmam bile bazılarının gözüne batıyor. herkes sanki her saniye bişi başarmam gerekli gibi bana bakıyor. dayımın dükkında 1 işçi açığı çıkmış önceki konumda görmüşseniz haberiniz var mı bundan önce bakın isterseniz onada çalışmak mı okmak mı diye açmıştım knuyu. ne beni kale alan var nede başka biri. birtek yurdlara mat dersi veren dayım var o beni çok seviyor bide pideci dayım beni çok seviyor diğer akrablar fazla sevmiyor ha bide kuzeniim var sürekli beraber takılıyoz. geçen biri geldi sordu dayımın yanında neden konuşmuyon diye dayım hemen o sadece gerektiğinde konuşur boş konuşmaz dedi. orda anladım beni sevdiğini dayımın. annem babamdan daha çok sever tabii bu kadarda değil çocukluğumda çok şey yaşadım ama burda anlatmak bana çok zor gelir. isteyene özelden uzun uzun muabbet ederken anlatırım eğer isteyen olursa. bi boka yaramamak insana çok koyuyor be. sizin düşünceleriniz tavsiyeleriniz varsa verirseniz çok sevinirim şimdiden okuyan herkese teşekkürler sağlıcakla kalın :)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Başlık on numara 👌

Bunlar senin dönemlerinde yaşayabileceğin olağan şeyler, ailenin bu tavırda olması gayet normal. Bizde geçtik bu dönemlerden. O yüzden bu konuyu ciddiye alma, ben de ciddiye almadım.

Ciddiye alman gereken şey derslerin, 11. sınıfa geçmişsin. YKS için tamda dönüm noktasındasın. Yazın TYT'yi çalışıp bitirmelisin, 11. sınıfa geçince de 11'i sıkı tutman lazım. 2 sene sabret.

LaketrooS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlık on numara 👌

Bunlar senin dönemlerinde yaşayabileceğin olağan şeyler, ailenin bu tavırda olması gayet normal. Bizde geçtik bu dönemlerden. O yüzden bu konuyu ciddiye alma, ben de ciddiye almadım.

Ciddiye alman gereken şey derslerin, 11. sınıfa geçmişsin. YKS için tamda dönüm noktasındasın. Yazın TYT'yi çalışıp bitirmelisin, 11. sınıfa geçince de 11'i sıkı tutman lazım. 2 sene sabret.
ya bi görseniz dayım diyor ki gel sana tyt matı bitirek bu yaz diyor annem babam bundan bişi olmaz diyor. annem herşeyi bildiğini sanıyor. daha neler neler var. yav çalışıyım diyorum annem okulu diyor okiyim diyorum 5 kuruşş para getirmiyon hala nasıl rahat rahat oturuyon bu evde diyor. annem kendi evimde bana bu evde oturmayı bile hak etmiyorsun diyor. bu arada teşekkrüler harley abla seviliyorsun

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Onlar için "bir halta yaramak" cins yerlerde it gibi çalışarak kötü yaşam sürmek herhalde. 🤔

Ailen senin akademik başarını önemsemiyor olacak ki sınav öğrencisinden işe gitmeyi bekliyorlar. Onları zerre ciddiye alma, okuyup büyük adam ol.

LaketrooS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onlar için "bir halta yaramak" cins yerlerde it gibi çalışarak kötü yaşam sürmek herhalde. 🤔

Ailen senin akademik başarını önemsemiyor olacak ki sınav öğrencisinden işe gitmeyi bekliyorlar. Onları zerre ciddiye alma, okuyup büyük adam ol.
kanka özel gelsene

ahenk'

80+ Silver
Başlık on numara 👌

@Harley Quinn❖ sözelde istediğim ısralama gelmezse mezuna bırakmalı mıyım ? yoksa evden gitmek için neresi gelirse yazmalı mıyım ? 52.5 net yaptım aytden

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Kardeşim anne baba da olsa sana hak etmediğini düşündüğün şekilde davranışlar da bulunup konuşmalar yapıyorsa hiç umursamayacaksın oralı bile olmayacaksın. Ve ben eminim sen başarısız bir insan değilsin, aksine başarılı olacak bir bireysin, şuana kadar okul hayatından anladığım kadarıyla zaten akıllı ve başarılı bir insansın. Canını sıkma, insanlar karşısındakinden faydalanamadığı zaman o kişiyi işe yaramaz diye adlandırırlar. Gel seninle özel de konuşalım biraz...

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
evden gitmek için neresi gelirse yazmalı mıyım?
Sakın böyle bir hata yapma, geleceğini yakarsın. Sözelden sıralama yapmak diğer alanlara göre zor değil. Bir sene adam gibi çalışsan çok iyi sonuçlar alırsın.

LaketrooS

80+ Silver
Kardeşim anne baba da olsa sana hak etmediğini düşündüğün şekilde davranışlar da bulunup konuşmalar yapıyorsa hiç umursamayacaksın oralı bile olmayacaksın. Ve ben eminim sen başarısız bir insan değilsin, aksine başarılı olacak bir bireysin, şuana kadar okul hayatından anladığım kadarıyla zaten akıllı ve başarılı bir insansın. Canını sıkma, insanlar karşısındakinden faydalanamadığı zaman o kişiyi işe yaramaz diye adlandırırlar. Gel seninle özel de konuşalım biraz...
dc ver burdan knk ndense özelden mesaj atamıyorum ya :(

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Harley doğru söylüyor. Sinirlenip okulu bırakıp işe başlarsan mutlu olmaz aksine ilerde pişman olabilirsin. Ailene karşı ultra bir nefret geliştirebilirsin. Bu da depresyona götürür.

O yüzden maruz kalmayacaksın. Kafaya takmamayı öğreneceksin. Bir şey diyorlarsa hehe diyeceksin içinden.

Hayattaki tek amacın şu anlık sınav yks olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,440
Üyeler
161,051
Son üye
erbak
Top Bottom