Yaş kaç hocam?Örneğin Oda niyetli Sevgilisiniz ve bayağı bağlısınız bir birinize ve kızda size kaçmak istiyor ayrı yaşamak istiyorsunuz yaşınız da uyumlu akraba vs tanıdık hiç kimse olmadan bir birinizle başka şehre gidip beraber yaşamayı düşünür müydünüz kendi aranızda nikahta olabilir..
Özellikle ayrı yaşamayı sevenler cevaplasın
Öyle bir gerçeklikte yaşamıyorum. Sınıfımda ve çevremde karşı cins kavramı yokÖrneğin Oda niyetli Sevgilisiniz ve bayağı bağlısınız bir birinize ve kızda size kaçmak istiyor ayrı yaşamak istiyorsunuz yaşınız da uyumlu akraba vs tanıdık hiç kimse olmadan bir birinizle başka şehre gidip beraber yaşamayı düşünür müydünüz kendi aranızda nikahta olabilir..
Özellikle ayrı yaşamayı sevenler cevaplasın
24Yaş kaç hocam?
Hayatının baharındasın bunlara kafa yormak için çok genç değil misin sence de ?
Hocamız baya etkileniyor bu konulardan agacım ondan max 2-3 hafta geçsin yeni kız konusu ekleniyor.Hayatının baharındasın bunlara kafa yormak için çok genç değil misin sence de ?
Ben miHocamız baya etkileniyor bu konulardan agacım ondan max 2-3 hafta geçsin yeni kız konusu ekleniyor.
Evlilikten herkes korkuyor korkmakta haklısınız çünkü sıkıntı.Hayatının baharındasın bunlara kafa yormak için çok genç değil misin sence de ?
Bana öyle geliyor galiba kız arkadaş evlilik konuları derken olan bize olmuyor muBen mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evlilikten herkes korkuyor korkmakta haklısınız çünkü sıkıntı.