Bir kız tanımadığı birini yakın arkadaşlara niye alır

Merhaaba arkadaşlar bir kız var instadan bi ara istek atmış neyse kız bazen st lerinde yakın arkadaşlara almış beni bazen kendini falan atıyıo arkada şarkı koyuyo kendi sesini kapatıyo şarkı aöyliyo gibi öyle videolar atıyor neyse ben kızı daha tanımıyok böyle yakın arkadaşlara beni eklemiş at atıyo bazende noraml st atıyo ben uzun zamnadır ilişki yapmadığım içinmi bana böyle geldi yoksa pas gibi bişeymi :D
Dostum sende sadece seni mi aldı:kedi:
Olta geldi oltaaaa

Hocam biraz utangacım ne diyeceğimi bilmiyorum ondan yazıcak sebep bulursam yazarım taktik yok aklımda
Attığı st'de mekan olsun tipi olsun ıvır zıvır olsun bunlardan bir bahane bulmaya çalış o zaman. Veya eski hikayelerinde olan bir şarkıyı bul ona at aa sendemi bunu dinliyorsun tarzından falan hani. Anlar ama en azından sohbet başlar, düzenli hikaye atıyosun beni eklemişsin ayaklarına girme hiç sorduğu an hikayelerini gördüm vs. deyip atıl arkadaş olmak için. Sen yine iyisin bana hiç tanımadığım güvenlik abla istek attı konuşmaya çalıştı a*k kadın +30 yaş. :ROFLMAO:

Attığı st'de mekan olsun tipi olsun ıvır zıvır olsun bunlardan bir bahane bulmaya çalış o zaman. Veya eski hikayelerinde olan bir şarkıyı bul ona at aa sendemi bunu dinliyorsun tarzından falan hani. Anlar ama en azından sohbet başlar, düzenli hikaye atıyosun beni eklemişsin ayaklarına girme hiç sorduğu an hikayelerini gördüm vs. deyip atıl arkadaş olmak için. Sen yine iyisin bana hiç tanımadığım güvenlik abla istek attı konuşmaya çalıştı a*k kadın +30 yaş. :ROFLMAO:
Öyle yapıcam hocam gelişmeleri yazıcam

Ben öyle bişey düşünmedim zaten çocuk değilim dedim acaba tanışmak için mi dikkat çekiyo çünkü tanımadığım biri ilk defa gördüm
Çocuklukla ne alakası var hocam, aynısını bende çok kez yaşadım kız yazmak istese kendisi yazar zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,386
Üyeler
184,441
Son üye
berkeaktask1
Geri