Neler Yeni

Bir miktar parayı dolara mi euro mu yapmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar elime geçikce para biriktiriyorum 840 tl param var tl olarak olduğu yerde durmasından sa dolar ve ya Euro ya dönüştürmek istiyorum hangisine dönüştürme iyim sizce İkisi arasında kaldım

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Ahmet Yıldırım
840 lirayla çeyrek gram altın mı alacak?
840 lira para değil kardeşim. Milletin 2 öğünlük yemek parası. Bundan kaybedeceğin miktar çok olmaz. Bir miktar daha biriktir sonra bir şey al. Yatırım tavsiyesi değildir.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
840 lirayla çeyrek gram altın mı alacak?
840 lira para değil kardeşim. Milletin 2 öğünlük yemek parası. Bundan kaybedeceğin miktar çok olmaz. Bir miktar daha biriktir sonra bir şey al. Yatırım tavsiyesi değildir.
üstüne ekleyip alabilir direkt illa bunu hemen şimdi dolar veya altın alması gerekmiyor ki

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Ahmet Yıldırım

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
840 lirayı ne yapabilirim diye soruyor.
reis elime 840tl geçti dolara mı yatırayım euroya mı kararsız kaldım demiş diye yorumladım. ama ne yapayım diye soruyorsa dediğin gibi harcasın

sppcee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sppce
yatırım olarak hiç bir bilgin yok ise midastan altın yatırımı yapabilirsin. 840 tl'ye gerçek anlamda altın bulunmuyor o yüzden borsadan altın yapıp birikim sağlayabilirsin

Dolar ve Euro yatırım için uygun değil gibi.
Önceden olsa bütün varlığımı basardım orası ayrı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar yatırım derken 840 tl param var altın Alicam ama ben birazdaha biriktirirken tl olarak nie kalsın illaki euoro ve dolar artacak ama hangisine yaptırmalıyım sonra üzerine biraz daha kattığını zaman altın alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yatırım olarak hiç bir bilgin yok ise midastan altın yatırımı yapabilirsin. 840 tl'ye gerçek anlamda altın bulunmuyor o yüzden borsadan altın yapıp birikim sağlayabilirsin
Hocam üzerine para ekkeyerek en sonunda altın alacağım ama neden şuan ben biriktirene kadwr tl olarak dursun dedim euro veya dolara yatırırsam birazdaha karım olur sonra yine üzerine eklediğim para ile altın alacağım

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,116
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Arkadaşlar yatırım derken 840 tl param var altın Alicam ama ben birazdaha biriktirirken tl olarak nie kalsın illaki euoro ve dolar artacak ama hangisine yaptırmalıyım sonra üzerine biraz daha kattığını zaman altın alacağım

Hocam üzerine para ekkeyerek en sonunda altın alacağım ama neden şuan ben biriktirene kadwr tl olarak dursun dedim euro veya dolara yatırırsam birazdaha karım olur sonra yine üzerine eklediğim para ile altın alacağım
dostum bi hedefin varmı şunu alacam bunu yapacam şu paraya ulaşacam

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,400
İsim
.

840TL ile ne yazıkkı dolar da alsan euro da alsan altın da alsan hiçbirşekilde para kazanamazsın dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,488
Üyeler
168,794
Son üye
lenwoa
Top Bottom