Bir oyun vardı zombili

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
841
İPhone 4s zamanlarında oynuyorduk. Subway surfers benzeri ama askeri bir araçla zombilerin arasında ilerliyorduk. Araca silah falan da takabiliyorduk. Zombiler aracın üstüne atlıyordu. Onları üstümüzden atabiliyorduk. Aklımda kalanlar bunlar. Oyun görsellerimi iyi hatırlıyorum ama adı aklıma gelmiyor bir türlü. Belki bir hatırlayan vardır.

İPhone 4s zamanlarında oynuyorduk. Subway surfers benzeri ama askeri bir araçla zombilerin arasında ilerliyorduk. Araca silah falan da takabiliyorduk. Zombiler aracın üstüne atlıyordu. Onları üstümüzden atabiliyorduk. Aklımda kalanlar bunlar. Oyun görsellerimi iyi hatırlıyorum ama adı aklıma gelmiyor bir türlü. Belki bir hatırlayan vardır.
Earn to die ?

Earn to die 2?

2 boyutlu değildi. Subway surfers tarzı diyorum. Düz ilerliyorduk ve 3 şeritli yollarda subway surferstaki gibi hem zobilerden hem engellerden kaçıyorduk.

Earn to Die olabilir mi?

Earn to die serisi hocam.

Zombie Tsunami?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,084
Üyeler
184,385
Son üye
problemliyim