Neler Yeni

Bir tanıdığıma mining sisteminin ayarlayacağım, kaç para istemeliyim ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Öncelikle toplama bir bilgisayar hakkında konuştuğumuzdan bu kategoride açmak istedim.

Dostlar yakın zaman içinde bir tanıdığım 3 kartlı yaklaşık 30-40k TL tutacak bir sistem alacak.
Bu sistemin kartlarının önerisinden tutun hesapların ve kartların ayarlanması vb. şeyleri ben yapacağım. Sadece kablolamayı yapmak istemiyorum sıkıntı çıkmasın diye.
Karşıdakinin bu konuda bilgisi yok, ayrıca tabii ki babamın hayrına da yapmayacağım bir ücret isteyeceğim.

Sizce ne kadar bir ücret istemeliyim ? MANTIKLI önerilerinizi bekliyorum, konu hakkında bilgisi olmayan yorum yapmazsa sevinirim.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
200 lira falan bence en fazla
Neden ? Bu denli pahalı bir sistemi ayarlayabilmesi için her türlü öneriyi ben yaptım. Üstüne sıfırdan HiveOS vs. kurup kendi ince ayarlarımı yapacağım.
Herhangi bir bilgisayarcı bu fiyata bunları yapar mıydı ?

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Öncelikle toplama bir bilgisayar hakkında konuştuğumuzdan bu kategoride açmak istedim.

Dostlar yakın zaman içinde bir tanıdığım 3 kartlı yaklaşık 30-40k TL tutacak bir sistem alacak.
Bu sistemin kartlarının önerisinden tutun hesapların ve kartların ayarlanması vb. şeyleri ben yapacağım. Sadece kablolamayı yapmak istemiyorum sıkıntı çıkmasın diye.
Karşıdakinin bu konuda bilgisi yok, ayrıca tabii ki babamın hayrına da yapmayacağım bir ücret isteyeceğim.

Sizce ne kadar bir ücret istemeliyim ? MANTIKLI önerilerinizi bekliyorum, konu hakkında bilgisi olmayan yorum yapmazsa sevinirim.
max 200tl kart sayisi az zaten koblolamada yapsaniz problem cikmaz ayaralrda ugrastirmaz 3 tanesi icin

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,602
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Neden ? Bu denli pahalı bir sistemi ayarlayabilmesi için her türlü öneriyi ben yaptım. Üstüne sıfırdan HiveOS vs. kurup kendi ince ayarlarımı yapacağım.
Herhangi bir bilgisayarcı bu fiyata bunları yapar mıydı ?
internetten bakılarak basitçe yapılabilecek bir şey eğer otistik falan değilsen. Anlaması gayet kolay işler yani ama adam keklenebilecek bit tip ise 1k isteyebilirsin
ben şahsen bu işi bedavaya bile yaparım eğlenceli zaten

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internetten bakılarak basitçe yapılabilecek bir şey eğer otistik falan değilsen ama adam keklenebilecek bit tip ise 1k isteyebilirsin
ben şahsen bu işi bedavaya bile yaparım eğlenceli zaten
Ben müdahale etmesem kartların bit değerine göre tercih yapıp üstüne 3 kartı da normal tipik bir kasaya sokmaya çalışacak birinden bahsediyorum.
Kekleyebilirim sanırım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
ilk kazdığı parayı al gitsin 1 aydan bir şey olmaz

Kadir_1987

80+ Silver

Madem tanıdık.
500 TL gayet makul diye düşünüyorum.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,602
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben müdahale etmesem kartların bit değerine göre tercih yapıp üstüne 3 kartı da normal tipik bir kasaya sokmaya çalışacak birinden bahsediyorum.
Kekleyebilirim sanırım ?
o zaman 1000 lira iste bence verir zaten

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
Temizinden 500TL çalışır bence

Hudzell

80+ Platinum