Bir web sitesinin güvenli olup olmadığını nasıl anlarız?

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933
Ben genelde VirusTotal üzerinde linklere tarama yapıyorum ve JavaScript'i kapalı tutuyorum. Ayrıca uzantı olarak; uBlock Origin, HTTPS everywhere ve Kaspersky protection yüklü. Kaspersky kullanıcısıyım. Herhangi bir siteye girince virüs gibi zararlıların sistemime bulaşmaması için başka neler yapabilirim? Ve bir siteye tıklayınca açılan diğer siteler için neler yapabilirim?

hocam kasmayın zaten anti virüs programınız varmış girin gitsin

Aslında o işler pekte öyle olmuyor.
Ssl sertifikası olmayan sitelere girme. Vpn kullan çünkü site sahipleri ip loglayabilir. Kaspersky web vardı o sitede virüs varsa girmeni engellio zaten.

Ssl sertifikası olmayan sitelere girme. Vpn kullan çünkü site sahipleri ip loglayabilir. Kaspersky web vardı o sitede virüs varsa girmeni engellio zaten.
Doğru, bir siteye girerken bembeyaz Kaspersky ekranı uyarı veriyordu. Sağol. Ama aklıma takılan şey, zaten her site ip girişlerini saklamıyor mu?

Doğru, bir siteye girerken bembeyaz Kaspersky ekranı uyarı veriyordu. Sağol. Ama aklıma takılan şey, zaten her site ip girişlerini saklamıyor mu?
Site sahibi nin eline geçebiliyor. ipleri loglayıp bişeyler yapılabiliyor.

Adguard Home kullanabilir ve kendi filtreleme listelerinizi oluşturabilirsiniz. Böylece üstün derecede güvenliğe sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda yerel ağınıza yalnızca siz bağlanın, tanımadığınız kimselerin bağlanmasına engel olun. Güçlü bir Wi-Fi password belirleyin ve belirli aralıklarla değiştirin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,059
Üyeler
184,565
Son üye
ygtcnz
Geri