Neler Yeni

Birinin benden hoşlandığını nasıl anlarım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Semih Bugra
Ya sınıfa her girdiğimde sıramda oturuyor arkadaşıyla falan konuşuyor. Her ders bakışıyoruz. Arada sırada arkadaşının yanına giderken kafama vuruyor(muhtemelen sohbet falan açmak veya dikkat çekmek için olarak düşünüyorum. Hani yavaşça dokunuyor.) Geçen yürürken kafama vurdu arkadaşıyla konuşurken'ya hızlı vuracaktım da kıyamadım' tarzı bir şey dedi. Hoşlanıyor mu? Hoşlanıyorsa Instagram'ını numarasını vs nasıl alabilirim? Soru sormak istersenin cevaplarım. Bir de ağız alışkanlığı arada d*ng*l*k falan diyorum hafif gülüp gözümün içine bakıyor ama sanki hafif rahatsız oluyormuş gibi.

emircan22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emircan Özdemir
birisi seni düzenli olarak gözleriyle izliyorsa seviyordur. daha önce çok kez aşık oldum aşık olunca itiraf etmen gerekmiyor. onunla aynı yerde olmak bile zevk veriyo.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Semih Bugra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
birisi seni düzenli olarak gözleriyle izliyorsa seviyordur. daha önce çok kez aşık oldum aşık olunca itiraf etmen gerekmiyor. onunla aynı yerde olmak bile zevk veriyo.
ya uzun uzun bakışma değil de mesela hoca ders anlatırken arkaya bakıyo bana bi göz atıp önüne dönüyo veya hocaya soru falan sorarken arada bana bakıyor

Qmarika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Efe Doğmuş
kral kız çok tatlı hani beni sevmese de kaybetmek istemeyeceğim birisi
herkese aynı davranıyorsa normal davranışınıdır da eğer olgun biriyse sevmediğine bu hareketleri yapmaz diye düşünüyorum

Ya sınıfa her girdiğimde sıramda oturuyor arkadaşıyla falan konuşuyor. Her ders bakışıyoruz. Arada sırada arkadaşının yanına giderken kafama vuruyor(muhtemelen sohbet falan açmak veya dikkat çekmek için olarak düşünüyorum. Hani yavaşça dokunuyor.) Geçen yürürken kafama vurdu arkadaşıyla konuşurken'ya hızlı vuracaktım da kıyamadım' tarzı bir şey dedi. Hoşlanıyor mu? Hoşlanıyorsa Instagram'ını numarasını vs nasıl alabilirim? Soru sormak istersenin cevaplarım. Bir de ağız alışkanlığı arada d*ng*l*k falan diyorum hafif gülüp gözümün içine bakıyor ama sanki hafif rahatsız oluyormuş gibi.
Git açıl kardeş uzatmanın anlamı yok bence, sonuçta birgün açılacan değilmi? Bide kızda zaten akıllı biriyse böyle birşeyden dolayı iletişimi kesmez

Rulep

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Semih Bugra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu da deme yani insta sormana gerek yok ki bulabilmen lazım.
kral alsam arkadaşlardan alırım da başkasından alacağıma hiç almayayım daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu da deme yani insta sormana gerek yok ki bulabilmen lazım.
kral bi de ağız alışkanlığı arkadaşlara diye diye arada kaçıyor ağzımdan 2-3 gündür düzgün davranmaya dikkat ediyorum

aakif

80+ Bronze
Olum bu nasıl bi soru sohbet ederken isteyeceksin instagramını zaten instadan anlarsın ona göre de tavır alırsın işte

Kara*

80+ Silver
kafana gözüne niye vurduruyon yaba ellerinle kap ensesinden bi koçum bırak bu işleri gel samimi olalım de😎

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom