Neler Yeni

Birisi bana "seni steame şikayet ettim diyor" (durduk yere)

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Buğra Mert
Merhaba arkadaşlar bana birisi bianda geldi ve bu hesap sizin mi gibi bir şey dedi ve bu hesabı illegal alımdan dolayı yanlışlıkla şikayet ettim dedi, ne yapmalıyım yalan mı söylüyor? dediği şeyleri aşağıya bırakıyorum.

çok üzgünüm ama lütfen steam destek "chriskadar.support "u discord'a eklememe yardım edin ve ona hesabınıza yaptığım raporun sadece bir hata olduğunu açıklayın, böylece hesabınız herhangi bir ceza almayacak veya yasaklanmayacak
hesabinizda herhangi̇ bi̇r ceza almanizi veya daha kötü bi̇r durumda yasaklanmanizi i̇stemi̇yorum, bu yüzden lütfen bana bi̇r daki̇kanizi ayirarak mod'a bununla hi̇çbi̇r i̇lgi̇ni̇z olmadiğini açiklamama yardim edi̇n.

ingilizcede çevirdim bunları diyor ne yapmalıyım dolandırmaya mı çalışıyor ve bir fotoğraf attı aşağıya bırakıyorum

Ekler

• prof.PNG
    prof.PNG
    182.9 KB · Hit: 86

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dolandırıcı o banada yazmıştı, takma sil geç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Buğra Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolandırıcı o banada yazmıştı, takma sil geç.
hocam beni birde ikileme düşürüyor rahatsız etme falan diyorum adam bana hesabın silinirse benden bilme falan diyor ikileme düşürüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Buğra Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
+ olarak
"i'm so sorry but please help me add steam support "chriskadar.support" on discord and explain to him that the report i made to your account was just a mistake so your account wont get any penalty or get banned"

böyle bir şey dedi burda yazan şey ne anlama geliyor tam çözemedim ben.

hesabımda rdr falan var gitmesini istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman engelleyin geçin hocam. Hesabınız olası bir yanlış anlaşılmadan dolayı kapanırsa Steam Destek anında açar.
anladım hocam ama peki böyle bir şeyin olma ihtimali var mı? hesabımın kapanma ihtimali

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Vahit Sarıkaya
Hesapta şüpheli hareket yoksa niye takıyorsun hocam. Adamın attığı yere yanlışlıkla hesabını gireceksin sonra hesabını falan çalacak uğraşma bence bas engeli geç.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dostum aynısı oldu diyorum birebir aynısını yazıyor dolandırma tekniğinde biri işte bir şekilde hesabını elinden almak için, eğer o adamı kale almaya devam eder isen işte o zaman hesabın gider :D. Steam basit bir platform değil öle kafasına göre "aa şikayet hemen edileni banlayayım falan" demez yani. Engelle geç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Buğra Mert
Dostum aynısı oldu diyorum birebir aynısını yazıyor dolandırma tekniğinde biri işte bir şekilde hesabını elinden almak için, eğer o adamı kale almaya devam eder isen işte o zaman hesabın gider :D. Steam basit bir platform değil öle kafasına göre "aa şikayet hemen edileni banlayayım falan" demez yani. Engelle geç.
tamamdır hocam engelledim geçtim. Diyelim öyle bir şey oldu açtırabilir miyim hesabı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Buğra Mert
Olmiyacağı için kafana takma. Olmasının imkanı yok yani, zaten olsaydı banada olurdu :D.
tamamdır hocam son olarak sadece bir şey sormak istiyorum. Size aynısını yapan şahıs benim attığım fotoğrafı mı attı sizede?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,377
Üyeler
168,775
Son üye