Neler Yeni

Birkaç gün önce tanıştığım çocuğu arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
Birkaç gün öncesinde tanıştığım bir çocuk vardı. Bu sitenin yönetim kadrosuyla arasının iyi olduğunu söylediğinden belki buralarda bulabilirim diye düşündüm. Adı Mert Efe. Tanıyan veyahut ona ulaşabileceğim bir yer bilen haber verebilir mi rica etsem? Buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum lakin ona değer veriyorum ve başka ulaşabileceğim bir yer yok.

Keşke ciddiye alıp dalga geçmeden yardım etmeye çalışsanız.
Burda genelde ciddi insan bulmak zor o yüzden takma ve dediğin kişi seni cidden önemsiyorsa o bulur sen konuyu açmışsın onunda işine gelirse yazar yoksa salla gitsin.

Sudeimis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Sude turan
Burda genelde ciddi insan bulmak zor o yüzden takma ve dediğin kişi seni cidden önemsiyorsa o bulur sen konuyu açmışsın onunda işine gelirse yazar yoksa salla gitsin.
Görüp görmeyeceğini bile bilmediğimden onu tanıyan birini arıyordum ama sanırım haklısın..

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
Görüp görmeyeceğini bile bilmediğimden onu tanıyan birini arıyordum ama sanırım haklısın..
Eğer ki gerçek ismiyse uzun süredir uygulamayı kullanan kişiler bilir ama onun harici dediğim gibi yorumlara bakınca çokta umut yok gibi .

Sudeimis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Sude turan
@Gri Caner bu arkadaş olabilir ismi mert efe idi galiba
Olma ihtimali var.. Yaşadığı yer ile ilgili bir bilgiye sahip misiniz acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ki gerçek ismiyse uzun süredir uygulamayı kullanan kişiler bilir ama onun harici dediğim gibi yorumlara bakınca çokta umut yok gibi .
Anonim platformlarda gerçek ismini kullanmadığını söylemişti belki burada gerçek ismiyle tanıyan biri vardır diye düşündüm. Yönetim kadrosundaki kişilerle iyi anlaştığını ve ona çok şey kattıklarından falan bahsetmişti

Son düzenleme:

SnareEcho

80+ Silver
Birkaç gün öncesinde tanıştığım bir çocuk vardı. Bu sitenin yönetim kadrosuyla arasının iyi olduğunu söylediğinden belki buralarda bulabilirim diye düşündüm. Adı Mert Efe. Tanıyan veyahut ona ulaşabileceğim bir yer bilen haber verebilir mi rica etsem? Buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum lakin ona değer veriyorum ve başka ulaşabileceğim bir yer yok.

Keşke ciddiye alıp dalga geçmeden yardım etmeye çalışsanız.
Kral çok fake gibi geldin ama gene ciddi olacağım. Mert Efe denilen şahısı aramak için seçtiğin en kötü yer burası. Çünkü herkes dalga geçecek. (Normal olarak. Aslında bende en başta geçecektim ama diğerlerine pek benzemek istemedim.)
@Sudeimis bu arada bulman çok zor haberin olsun. Nereden konuştun bu arkadaşla?

En ciddiyetsiz forum burası zaten. Ben bile forumlarda eskisi kadar ciddiyetle değilim. Buraya bir süre ayak uydurunca insan öyle oluyor. Ama problem yok. En azından senin benim gibi birkaç tane bile olsa iyi insan var.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,042
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kral çok fake gibi geldin ama gene ciddi olacağım. Mert Efe denilen şahısı aramak için seçtiğin en kötü yer burası. Çünkü herkes dalga geçecek. (Normal olarak. Aslında bende en başta geçecektim ama diğerlerine pek benzemek istemedim.) @Mehmet Yılmaz kral sen Mert Efe adında bir şahısı tanıyor musun?😂

En ciddiyetsiz forum burası zaten. Ben bile forumlarda eskisi kadar ciddiyetle değilim. Buraya bir süre ayak uydurunca insan öyle oluyor. Ama problem yok. En azından senin benim gibi birkaç tane bile olsa iyi insan var.
Vallaha direkt Mert tanıyorum ama Efe yok :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
Olma ihtimali var.. Yaşadığı yer ile ilgili bir bilgiye sahip misiniz acaba?

Anonim platformlarda gerçek ismini kullanmadığını söylemişti belki burada gerçek ismiyle tanıyan biri vardır diye düşündüm. Yönetim kadrosundaki kişilerle iyi anlaştığını ve ona çok şey kattıklarından falan bahsetmişti
Hmm o zaman burda ancak @Mehmet Yılmaz bilirse bilir bende tek kadrodan onu tanıyorum gerisini bilmiyorum ama büyük ihtimalle dediğin kişi yalan söylüyor . O yüzden canını sıkma ama boşver .

Sudeimis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Sude turan
Kral çok fake gibi geldin ama gene ciddi olacağım. Mert Efe denilen şahısı aramak için seçtiğin en kötü yer burası. Çünkü herkes dalga geçecek. (Normal olarak. Aslında bende en başta geçecektim ama diğerlerine pek benzemek istemedim.)

Onu arayabileceğim başka bir yer olmadığından burayı seçtim. Adı, yaşadığı yer, yaşı hariç hakkında bildiğim pek bir şey de yok aslına bakarsak.

Top Bottom