Neler Yeni

Bisan E-Foldıng elektirikli bisiklet nasıldır?

EmreL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
Ben bugün bunu satın aldım 24.000 TL'ye sizinde görüşünüzü almak isterim ve şöyle bir şey takıldı aklıma bu elektirikli bisikletlerde düğmeye basınca kendisi gitmiyor adam dedi pedalı çevirdiğinde motor devreye giriyor öyle gidiyormuş ama pedalı bıraktığım zaman duruyormuş söyledim dedi gaz pedalı olur ama 2 yıllık garantisi gider dedi vites 7'ye kadar çıkıyor birde ekranı var "+" kısmı var 5'e kadar çıkabiliyor yanii gaz pedalı taktırıp garantiyi hiç mi etsem bilemedim (nokta falan koymadım umarım technopat sosyaldeki gibi uyarı yemem)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben bugün bunu satın aldım 24.000 TL'ye sizinde görüşünüzü almak isterim ve şöyle bir şey takıldı aklıma bu elektirikli bisikletlerde düğmeye basınca kendisi gitmiyor adam dedi pedalı çevirdiğinde motor devreye giriyor öyle gidiyormuş ama pedalı bıraktığım zaman duruyormuş söyledim dedi gaz pedalı olur ama 2 yıllık garantisi gider dedi vites 7'ye kadar çıkıyor birde ekranı var "+" kısmı var 5'e kadar çıkabiliyor yanii gaz pedalı taktırıp garantiyi hiç mi etsem bilemedim (nokta falan koymadım umarım technopat sosyaldeki gibi uyarı yemem)
merak etme burda uyarı yemezsin noktalamadan o konuda rahat burası

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
anladım sağol orada çok NPC insan var :D
onun sıkıntısını bende baya çektim orda 400-500 mesajım falan varken burda nerdeyse 5k oldu rank atlayacağım bu gidişle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,812
Üyeler
168,035
Son üye
aliveli241
Top Bottom