İn değil fakat çatlak giderek büyür mü bilmiyorumEğer çatlak derin değilse bişey olmaz. derinse kaynar olur muhtemelen.
Çok hoplayıp zıplamazsan sorun çıkarmaz zannımca.Der
İn değil fakat çatlak giderek büyür mü bilmiyorum
atlayıp zıplamıyorum fakat biraz sert hızlı sürüyorum gittiği yere kadar diyelim o zamanÇok hoplayıp zıplamazsan sorun çıkarmaz zannımca.
Bişey olmaz bence fotoğrafı iyi çek kullan bir süre büyümüşmu bakarsınDer
İn değil fakat çatlak giderek büyür mü bilmiyorum
Olurda kafasını vurup ölürse? Yorum yaparken mantıklı olalım.Çok hoplayıp zıplamazsan sorun çıkarmaz zannımca.
araba çarpıp ölmeyeceğimizinde garantisi yok . Kadro çatlak değilkende kırılıp kafayı vırabilir önlem alsa yeterli .Olurda kafasını vurup ölürse? Yorum yaparken mantıklı olalım.
Aykut inanılmazsın gerçekten ağzım açık kaldı bu söylediklerine. Bahsettiğin örnekler gündelik hayatta herkesin başına gelebilecekken sen bile bile lades de diyorsun.araba çarpıp ölmeyeceğimizinde garantisi yok . Kadro çatlak değilkende kırılıp kafayı vırabilir önlem alsa yeterli .
Kapada sinek kaçmasın . Önlem alması yeterli dedim .Aykut inanılmazsın gerçekten ağzım açık kaldı bu söylediklerine. Bahsettiğin örnekler gündelik hayatta herkesin başına gelebilecekken sen bile bile lades de diyorsun.
Alınacak en iyi önlem bisikleti yaptırması olmaz mı?Kapada sinek kaçmasın . Önlem alması yeterli dedim .
Önlem olarak ne istiyorsa onu yapsın AAAAAAAAA . Salın konuyu .Alınacak en iyi önlem bisikleti yaptırması olmaz mı?