BİSİKLET KADROM ÇATLAMIŞ

Arda_09

80+
Reaksiyon skoru
170
Arkadaşlar bu şekilde kadrom çatlamış incecik kaynak birleşme noktasına gitmemiş kaynak felan olur mu
Yeni farkettim ne zaman olmuş hiç bilmiyorum

Ekler

• IMG-20240107-WA0000.jpeg
    IMG-20240107-WA0000.jpeg
    428.8 KB · Hit: 132
Olurda kafasını vurup ölürse? Yorum yaparken mantıklı olalım.
araba çarpıp ölmeyeceğimizinde garantisi yok . Kadro çatlak değilkende kırılıp kafayı vırabilir önlem alsa yeterli .

araba çarpıp ölmeyeceğimizinde garantisi yok . Kadro çatlak değilkende kırılıp kafayı vırabilir önlem alsa yeterli .
Aykut inanılmazsın gerçekten ağzım açık kaldı bu söylediklerine. Bahsettiğin örnekler gündelik hayatta herkesin başına gelebilecekken sen bile bile lades de diyorsun.

Aykut inanılmazsın gerçekten ağzım açık kaldı bu söylediklerine. Bahsettiğin örnekler gündelik hayatta herkesin başına gelebilecekken sen bile bile lades de diyorsun.
Kapada sinek kaçmasın . Önlem alması yeterli dedim .

beyler ne oldu ya birden konuyu nereden buldunuz :D
Öncelikler eğer çatlak ise rulman yatağı genişlediyse o yapmış olabilir diye düşünüyorum eğer çatlaksa baya eski olabilir fark etmemiş olabilirim çünkü çatlak veya çizik her neyse büyümüyor veya bir sıkıntı yaratmıyor geçen cif ile sildim izler kayboldu incecik çizik haline dönüştü çok eskiden düştüğümde boya ciddi anlamda cizilmiş olabilir zaten iyi bir bisikletçiye götürüp çatlak mı veya çizik mi olduğunu teyit ettireceğim kasksız asla bisiklet sürmem genellikle trafiğe kapalı alanlarda takılıyorum yaşadığım ilçede çok büyük bir park var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana araba da çarptı tecrübeliyiz o konuda Allah bidaha yaşatmasın da :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,647
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri