Neler Yeni

Bisiklet önerisi arıyorum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Bütçe
3333
Merhaba. Hangi ölçülerde, hangi türde alacağımı bile bilmiyorum. Boy 1.78 kg 80. Şehrimde bisiklet yolu yok denecek kadar az, dolayısıyla kaldırım ve yolları kullanmak zorundayız. Çocukluğumdan beri hiç bisiklete binmedim neredeyse. 5-10 km civarlarda ulaşım için almayı düşünüyorum, çok uzun menzilde kullanmayacağım. Piyasasını hiç bilmediğim için bütçe belirtemeyeceğim ancak 2-3k civarlarında konforlu bir şey varsa iyi olur. İkinci el şartsa veya çok daha avantajlıysa diye belirteyim şimdiden şehir Adana. Ancak anlamadığım için sıfır tercih ederim.

szbybox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Dağcan Kuşoğlu
Hocam 2-3 bin fiyatına düzgün sıfır bisiklet bulmak biraz zor olabilir. Salcano'nun Excel modeline bakabilirsiniz, hoşunuza gitmezse Kron'un Geroni Magnum'u da işinizi görebilir

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 2-3 bin fiyatına düzgün sıfır bisiklet bulmak biraz zor olabilir. Salcano'nun Excel modeline bakabilirsiniz, hoşunuza gitmezse Kron'un Geroni Magnum'u da işinizi görebilir

Minimum neler öneriliyor o halde

Kron öneririm. Bütçe arkadaşın dediği gibi sınırlı o yüzden nokta atışı f/p bulmak lazım.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Mtb bakmıyorsunuz anladığım kadarıyla o zaman size şehir içi bisiklet öneriyorum. https://www.hepsiburada.com/kron-no...-2021-p-HBV000019SZHD?magaza=Bisiklet Express , https://www.hepsiburada.com/kron-ar...z-gri-43-cm-p-HBCV00001ERZ60?magaza=Evemagaza, https://www.hepsiburada.com/corelli-trivor-1-0-28-jant-sehir-bisikleti-p-hbv00001atetf, https://www.hepsiburada.com/corelli...ir-tur-bisikleti-gri-turkuaz-pm-HBC00000S8Z07
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de önerim yetkili satıcı varsa Salcano, Kron, Bianchi, Corelli veya Carraro gibi markaların oradan gidip bakıp almanız. Kargo durumu bisikletlerde nasıl işliyor ve montajını yapabilir misiniz oralar karışık geldi bana açıkçası.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Mtb bakmıyorsunuz anladığım kadarıyla o zaman size şehir içi bisiklet öneriyorum.
Şehir içinde de olsa genelde mtb öneriyorlardı sanki, ben şu olsun veya olmasın demiyorum. Bilgim olmadığı için hangi amaçla ve nasıl kullanacağımı söyledim hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Şehir içinde de olsa genelde mtb öneriyorlardı sanki, ben şu olsun veya olmasın demiyorum. Bilgim olmadığı için hangi amaçla ve nasıl kullanacağımı söyledim hocam.
şehir bisikleti almanız daha iyi olur. mtb ye göre gücünüzü daha fazla yola aktarırsınız bu nedenle daha az yorulursunuz.

şehir bisikleti almanız daha iyi olur. mtb ye göre gücünüzü daha fazla yola aktarırsınız bu nedenle daha az yorulursunuz.
Kesinlikle katılıyorum. Bende Corelli Dusty modeli var, evet girintili çıkıntılı iyi olmayan yollarda gerçekten rahat ama düz yolda şehir bisikletine göre 3x daha fazla güç harcıyorum aynı yola.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yaşadığınız muhit ve bisikletle gideceğiniz yol iyiyse şehir bisikletini seçin ama yollar kötüyse mtb veya hibrit iyi bir seçenek olabilir.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Hocam yaşadığınız muhit ve bisikletle gideceğiniz yol iyiyse şehir bisikletini seçin ama yollar kötüyse mtb veya hibrit iyi bir seçenek olabilir.
Hem evet hem hayır. Dediğim gibi bisiklet yolu yok illaki kötü yollar denk gelecektir o halde Mtb daha iyi olabilir ama city de olmaz demiyorum. Yüz yüze mi dükkanları gezeyim internetten alıp kurdursak tamircide nasıl olur

Hem evet hem hayır. Dediğim gibi bisiklet yolu yok illaki kötü yollar denk gelecektir o halde Mtb daha iyi olabilir ama city de olmaz demiyorum. Yüz yüze mi dükkanları gezeyim internetten alıp kurdursak tamircide nasıl olur
Bence modellerinizi seçip bayileri gezip fiyat araştırması yapın, arada çok bir fiyat farkı yoksa yetkili bayisinden kurulu alın derim.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
internetten alırsanız çoğu markanın kurulum hizmeti var, kendinizde kurabilirsiniz

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
internetten alırsanız çoğu markanın kurulum hizmeti var, kendinizde kurabilirsiniz
Bence modellerinizi seçip bayileri gezip fiyat araştırması yapın, arada çok bir fiyat farkı yoksa yetkili bayisinden kurulu alın derim.
Salcano, Carraro, Corelli, Bianchi, Kron, Bisan gibi markalardan 3-4 arasına olabileceğini düşündüğünüz modellerden önerebilir misiniz. Bayiliklere ve bisiklet mağazalarına gidip ona göre model sorayım veya getirteyim.
Hepsiburada'dan falan uygun olduğunu düşündüğünüz varsa internetten almaya da kapalı değilim.

Top Bottom