Hocam dağlık alanlarda çok işiniz yoksa trekking bisiklet almanızı şiddetle öneririm. Ben geçen sene mossodan aldım full shimano şey Çok az kullanabildim belimden dolayı daha önce dag bisikleti vardı performans artışı %75herkese merhabalar dağ bisikleti almayı düşünüyordum da amacım şehir içi gezmek sizce hangi bisikleti almalıyım? (Bütçem 1800 TL marka ve model belirtirseniz sevinirim.)
çok sağ olun cevabınız için ama zaten yeni bisiklet sürmeye başlayacağımdan dolayı asffaltta gitmiycem hem zaten muğla da rögar kapaklarının biraz sıkıntı olduğunu düşünüyorum adamın biri ince teker bisiklet ile gezinirken bisiklet rögar kapağının içine düşmüş adamın yüzünde baya kırık oldu o yüzden dolayı ağır yaralandıdağ bisikletini asfaltta sürmek biraz zorlayıcı gerçekten. şehir bisikleti bakabilirsin. bütçene göre carraro sportive 227 veya 225 öneririm. mosso lagerda serisi da iyidir. kadro boyunu boyuna göre seç internette önerilen ölçüler var. eğer daha büyük veya küçük alırsan diz ve bel problemleri yaşayabilirsin uzun kullanımda.