Neler Yeni

Bisikletim Kaç TL'ye Satılır ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar öncelikle selam,küçük geldiği için ve sorunları bitmediği için (normal kullanımda sorun yok desteklemediği pozisyonlarda kullandığım için) bisikletimi satmaya karar verdim.Fotoğrafları aşağıda var sonradan yaptığım ekstra geliştirmeleride yazdım.

Bianchi Aspid 24 24jant - 21vites
-Arka aktarıcı yeni değişti
-Lastikler mitas ocelot 24x2.10 ile değiştirildi 2gün önce
-Arka mil değiştirildi daha sağlam ve dolgulu mil takıldı

Bisikletin eksileri
-Arka jantta 1 adet hafif vuruk var kullanıma hiçbir etkisi yok.

Sağ taraf önden.jpeg

Sol taraf önden.jpeg

Lastik Yandan.jpeg
Arka aktarıcı.jpeg
Jant Vuruğu.jpeg
Lastik.jpeg

Gidon.jpeg

Ön maşa.jpeg

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
2.5k koy benim düşüncem sonra çok yüksek gelirse almak isteyen kişiye fiyat kırarsın yok çok kişi yazarsa ürüne zam yapıp 2.8k ya çıkar hala çok yazan varsa yine yükselt anca böyle bisikleti değerinde satarsın yazan yoksa fiyatta indirime git ve en önemlisi bisikletin tüm kusurlarını yaz öyle anlaş almaya gelirse ve senin söylemediğin bir kusur çıkarsa ya almaz ya da çok fiyat kırar

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.5k koy benim düşüncem sonra çok yüksek gelirse almak isteyen kişiye fiyat kırarsın yok çok kişi yazarsa ürüne zam yapıp 2.8k ya çıkar hala çok yazan varsa yine yükselt anca böyle bisikleti değerinde satarsın yazan yoksa fiyatta indirime git ve en önemlisi bisikletin tüm kusurlarını yaz öyle anlaş almaya gelirse ve senin söylemediğin bir kusur çıkarsa ya almaz ya da çok fiyat kırar
Çok kötü bisikletlere 2.8-3k fiyat çekmişler sizce 3k veya 2800 civarı koyup tekliflere göre pazarlık yapmalı mıyım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 2700 koydum duruma göre 2500'e falan vericem.

Son düzenleme:

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Zaten böyle yapılıyor adam sıfırı 1000tl olan klavyeyi 1250tl den koyuyor sonra 800-750 civarı veriyor yüksek koy kimse yazmazsa yavş yavaş indidirsin

Top Bottom