TahaCel
80+ Gold
Dahası
bisikletimde matara kafesi için delikler yokk? ama ben mataramı nere koycam su içmiyimmi bunun vidasız olanları var mı
aparatlarını alıp kendin yapabilirsinbisikletimde matara kafesi için delikler yokk? ama ben mataramı nere koycam su içmiyimmi bunun vidasız olanları var mı
Alıp kendin takacaksın kardeşim bunu da biz mi söyleyelim ?bisikletimde matara kafesi için delikler yokk? ama ben mataramı nere koycam su içmiyimmi bunun vidasız olanları var mı
Kadroyu delmeye gerek yok bence aparatını alsa daha iyiYa aparat alıp takcaksın yada matkap ile delik açıp bağlıycaksın.
bisikletimde matara kafesi için delikler yokk? ama ben mataramı nere koycam su içmiyimmi bunun vidasız olanları var mı
Ya aparat alıp takcaksın yada matkap ile delik açıp bağlıycaksın.
Alıp kendin takacaksın kardeşim bunu da biz mi söyleyelim ?
naasıl yani youtubede izledim adamların özellikle matara için delinmiş yerleri var bisikletteaparatlarını alıp kendin yapabilirsin
evet kadroyu deleceksin normaldede delmen gerek zatennaasıl yani youtubede izledim adamların özellikle matara için delinmiş yerleri var bisiklette
bunu takıyor ama ben nasıl takcam benim vida deliğim yok kadroyumu delcem delemem kiArama Sonuçları | Decathlon
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.www.decathlon.com.tr
Kamina abimi sinirlendirmeyin lan, adam haklı.Alıp kendin takacaksın kardeşim bunu da biz mi söyleyelim ?
Kadroda delik yok mu onun için ?naasıl yani youtubede izledim adamların özellikle matara için delinmiş yerleri var bisiklette
bunu takıyor ama ben nasıl takcam benim vida deliğim yok kadroyumu delcem delemem kiArama Sonuçları | Decathlon
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.www.decathlon.com.tr
Bunun klipsli olanları var onlardan al.yok işte