Neler Yeni

Bisikletin arka tekerinin dişlileri oynuyor

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
Corelli Snoop 3.4 model bisikletim var aldığımdan bu yana 3 ay geçti ve iki tekerimde yamuk dönmeye başladı artı olarak arka dişlide pedal atmıyorken bir o yana bir bu yana sallanıyor.

Video'su burada!

İki yıl garantisi var. Dişlinin bu şekilde oynamasının tamiri veya değişimi garanti kapsamına girer mi? Girmezse kendi imkanlarım ile evde yapabilir miyim? (Yolumun üstündeki açık olan bir bisikletçiye sorduğumda akort + dişli sallanması + bazen tak tak diye ses geliyor onun ile birlikte 50-60 TL'ye yaparım demişti)

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bisiklet toplama kanalları var, orada senin bu oynayan parçayı montajlama kısmı gelince hangi vidayı sıktığına bak, anlarsın.

Şöyle bir video bulmuştum dediğiniz şey bu olabilir mi?

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Hocam bisikletçiye götürün bence.Jantın akordu da gitmiş olabilir ondan da yalpalıyordur teker.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
en fazla 40 alır tahminm ama bence daha az alır
Hocam bisikletçiye götürün bence.Jantın akordu da gitmiş olabilir ondan da yalpalıyordur teker.
Akordunu iki teker için 40 tl aldı şuan yamuk dönmüyor ama o dişlinin öyle dönmesine her bisiklette o kadar döner dedi ama pek güvenemedim. Başka bir bisikletçiye götürüp o dişli olayını gösterteceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,340
Üyeler
161,692
Son üye
Bulut0134
Top Bottom