Şimdi ben okula gidiyorum. Ve sağa sola dönüyorum. Bunu diğer sürücülere nasıl gösterebilirim? Ben şey diye biliyorum. Hangi yöne döneceksek o tarafa kolumuzu kaldırıyırmuşuz. Ama ne kadar doğru onu bilmiyorum.
Oto elektirikcıde küçük düğmeler takarak sinyal verebilirsin ama biraz cebini yakabilir. Ben kendim taktım 25 30 lira civarı tutruŞimdi ben okula gidiyorum. Ve sağa sola dönüyorum. Bunu diğer sürücülere nasıl gösterebilirim? Ben şey diye biliyorum. Hangi yöne döneceksek o tarafa kolumuzu kaldırıyırmuşuz. Ama ne kadar doğru onu bilmiyorum.
elle yapılıyor.Şimdi ben okula gidiyorum. Ve sağa sola dönüyorum. Bunu diğer sürücülere nasıl gösterebilirim? Ben şey diye biliyorum. Hangi yöne döneceksek o tarafa kolumuzu kaldırıyırmuşuz. Ama ne kadar doğru onu bilmiyorum.
yazdığını doğru ama bu ülkede ne onu bilen var nede dikkate alanŞimdi ben okula gidiyorum. Ve sağa sola dönüyorum. Bunu diğer sürücülere nasıl gösterebilirim? Ben şey diye biliyorum. Hangi yöne döneceksek o tarafa kolumuzu kaldırıyırmuşuz. Ama ne kadar doğru onu bilmiyorum.