Neler Yeni

Bist %10 sınırı çok saçma

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Normalde nasdaqdayim ama bir miktar tl olunca biste atayim dedim halka arz vs girdim hisse %10 düşüyor alici satici bulunmamasindan satilamiyor diyip iptal ediyor neymiş taban fiyattan satilamiyormuş o zaman %10 sinirinin ne yararı kaldıki paranin birden seğil yavaş yavaş erimesini izleyeceksin sadece 😁

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Heath Ledger
Normalde nasdaqdayim ama bir miktar TL olunca biste atayim dedim halka arz vs girdim hisse %10 düşüyor alici satici bulunmamasindan satilamiyor diyip iptal ediyor neymiş taban fiyattan satilamiyormuş o zaman %10 sinirinin ne yararı kaldıki paranin birden seğil yavaş yavaş erimesini izleyeceksin sadece 😁
Borsa sen kazanasın diye mi var zannediyorsun

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Borsa sen kazanasın diye mi var zannediyorsun
Hayır zaten nasdaqda bir kaç hisseden zararım var sadece zararina bile olsa satış vermek isterdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim demek istediğim %10 birisini korumuyor nasdaqdaki arzlarda daha ani hareketler goruyoruz ve istediğin fiyattan zararina yada kâr olarak satabiliyorsun bistteki bu olay bana çok saçma geldi %10 un birisini koruduğu yokki neden var

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Heath Ledger
Hayır zaten nasdaqda bir kaç hisseden zararım var sadece zararina bile olsa satış vermek isterdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim demek istediğim %10 birisini korumuyor nasdaqdaki arzlarda daha ani hareketler goruyoruz ve istediğin fiyattan zararina yada kâr olarak satabiliyorsun bistteki bu olay bana çok saçma geldi %10 un birisini koruduğu yokki neden var
Hocam zaten o sınır seni korumak için değil ki. Onu anlatmaya çalışıyorum. Yatırımcıyı korumadığını ben de biliyorum

KAANT10X

80+ Bronze
Spk uygulamaları neden yapıyorlar ben de bilmiyorum. Sadece hisseyi korumak için yüzde 10 sınırı var ama satış olmamasına bir anlam veremiyorum.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Spk uygulamaları neden yapıyorlar ben de bilmiyorum. Sadece hisseyi korumak için yüzde 10 sınırı var ama satış olmamasına bir anlam veremiyorum.
Türklerin neresi doğruki borsasi düzgün olsun neyse 500 tl falan attiydim erisede umrumda değil akşama meze falan ortam yapayım dedim ona üzülürüm

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
zaten satsan bile 2 gün sonra geçirebilecektin vadesiz hesabına
T2 olayı fark etmiyor sattığın fiyat bakiyende duruyor takas teklifi için 2 gun bekliyorsun onun ile alakasi yok bisstteki %10 siniri niye var sorun o

dostveviski

80+ Bronze
T2 olayı fark etmiyor sattığın fiyat bakiyende duruyor takas teklifi için 2 gun bekliyorsun onun ile alakasi yok bisstteki %10 siniri niye var sorun o
alıntıladığım mesajda akşama meze falan ortam yapayım demişsin o yüzden ondan bahsettim 2 gün boyunca vadesiz hesabına alamazsın parayı.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
alıntıladığım mesajda akşama meze falan ortam yapayım demişsin o yüzden ondan bahsettim 2 gün boyunca vadesiz hesabına alamazsın parayı.
İlk %10 eksildiği zamandan beri 2 gun geçti bu gün satabildim 2 gün sonra ortam yapicam

Top Bottom