Şurada bir parça anlattım.
Kimseden yatırım tavsiyesi istemeyeceğim :) Az uz bir para var elimde coinlere girişeceğim ama bu yeni yönetmelikten korktum ufaktan, yeni girişeceğim içinde binance mı kullanmalıyım binancedaki coinlere devletten bir sıkıntı gelir mi vesaire gibi sorular var kafamda. Salağa anlatır gibi bana...
forum.donanimarsivi.com
İlk önce borsa kullanmayı öğren.
Limit, Piyasa Emri nedir, hacim nedr? Bunlar öğren. CoinMarketCap nasıl kullanılır? Kripto paralarda yapılan hataları bak, bunların videosu YouTube üzerinde var.
Bu söylediklerim borsa kullanmaya yönelik şeylerdi. İşin birde temel ve teknik analiz dediğimiz yönleri var.
Temel analiz kısacı coini/tokeni kim üretmiş, yakın zamanda bununla ilgil paylaşımı, anlaşması vs. var mı bunları takip etmek.
Teknik analiz ise grafik okumak, grafiğe göre yorumlama diye yazabilirim.
Ayrıca
@Caner Kösedağ arkadaşımızın açmış olduğu bir konu var. Oraya da göz atabilirsiniz.
Kimseden yatırım tavsiyesi istemeyeceğim :) Az uz bir para var elimde coinlere girişeceğim ama bu yeni yönetmelikten korktum ufaktan, yeni girişeceğim içinde binance mı kullanmalıyım binancedaki coinlere devletten bir sıkıntı gelir mi vesaire gibi sorular var kafamda. Salağa anlatır gibi bana...
forum.donanimarsivi.com