Neler Yeni

BİTEXEN ÜCRETSİZ PARA KAZANMA

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Selamlar dostlar. İnstagramda bir çok sayfa bu sitenin reklamını yaparak kendi referans numaraları ile para kazanıyorlar. Dediklerine göre siteye kayıt olduğumuzda 42 tl geliyormuş ve bir arkadaşımızı davet ettiğimizde hem o hem biz 42 tl kazanıyormuşuz. Ne kadar doğrudur ne kadar yalandır bilmiyorum. Sizin görüşünüz ne? Yeni açılan bir bitcoin serveri bunları yapabilir mi?
Ayrıca daha sonra parayı çekebildiğimiz söyleniyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bu kadar basit bir şekilde 42 TL kazanılmaz. Arkada başka işler dönüyor büyük ihtimal.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Tahminimce üye toplamaya çalışılıyor. Ne kadar doğru olup olmadığını bilmiyorum açıkçası güvenemedim.
Büyük ihtimal kayıt olmak için e-posta adresini isteyecektir ayrıca instagram'da kullandığın şifreyi girin falan der.
Ya da instagram ile kayıt olmanı ister.

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Selamlar dostlar. İnstagramda bir çok sayfa bu sitenin reklamını yaparak kendi referans numaraları ile para kazanıyorlar. Dediklerine göre siteye kayıt olduğumuzda 42 TL geliyormuş ve bir arkadaşımızı davet ettiğimizde hem o hem biz 42 TL kazanıyormuşuz. Ne kadar doğrudur ne kadar yalandır bilmiyorum. Sizin görüşünüz ne? Yeni açılan bir bitcoin serveri bunları yapabilir mi?
Ayrıca daha sonra parayı çekebildiğimiz söyleniyor.
Bu zamanda kim kime bedava para verir bence uzak dur ama sen bilirsin bunda bir işler dönüyordur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,386
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom