Neler Yeni

Bitfenix bpa600 psu'dan aşırı ses ve titreşim geliyor (masamı titretiyor)

durduboii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Durdu YAŞDAL
Öncelikle selamlar 3 hafta önce rtx4060 ryzen 5 5600 32gb ram asus b550m-k bi sistem toplamıştım ancak aşırı rahatsız edici sanki sinek vızıldar gibi bir ses çıkarıyor ve masamı titretiyor. Sorun ne olabilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

az önce söktüm hiç bir kablo teması olmuyor fanına

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Fanın direk kendisinde bir problem var gibi. Kanıt niteliğinde bir video çekin sonra direk garantiye yollayın bence.

durduboii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Durdu YAŞDAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fanın direk kendisinde bir problem var gibi. Kanıt niteliğinde bir video çekin sonra direk garantiye yollayın bence.
ilginiz için teşekkür ederim. daha önceden böyle bir sorun yoktu 30 dakika önce durduk yere böyle bir ses gelmeye başladı ve telaşlandım doğal olarak. psu'da patlama veyahut başka bir sıkıntı olur mu acaba?

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
ilginiz için teşekkür ederim. daha önceden böyle bir sorun yoktu 30 dakika önce durduk yere böyle bir ses gelmeye başladı ve telaşlandım doğal olarak. psu'da patlama veyahut başka bir sıkıntı olur mu acaba?
Hayır ama garantiye gönderirseniz iyi olur.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Bir sorun yaratma ihtimali var var hocam. Dediğim gibi kanıt niteliğinde bir video alıp garantiye göndermek en doğrusu olur bence.

durduboii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Durdu YAŞDAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sorun yaratma ihtimali var var hocam. Dediğim gibi kanıt niteliğinde bir video alıp garantiye göndermek en doğrusu olur bence.
garantiye gönderecek kadar vaktim yok açıkçası... ancak vidaları gevşetip sıktığımda sorun gidiyor bir süre sonra devam ediyor

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
garantiye gönderecek kadar vaktim yok açıkçası... ancak vidaları gevşetip sıktığımda sorun gidiyor bir süre sonra devam ediyor
Fanın iç kısmında bir problem var gibi. Gerçi psu yu açtığınız için garantinizin kabul olmama ihtimalide var

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Garantiye göndermeni öneririm benim psudan'da çok rahatsız edici bir ses geliyordu garantiye yolladım fanı değiştirilip geri gönderilmişti.

Top Bottom