çekiliş ile mi vereceksin ?Şu an satışa çıktı mı bilmiyorum ama performansı çok iyi fiyatının da rtx2060 civarı olacağını düşünüyorum. En çok ihtiyacı olduğunu düşündüğüm kişiye bu ekran kartını hediye edeceğim. Neden ihtiyacınız olduğunu yazın.(Eğer özel bir konu ise direkt bana da yazabilirsiniz.)
aga sil imzaları sil silÇok ihtiyacım var malum Eba için çok lazım özelden görüşelim
imzandaki de gayışş gibi dursun xDÇok ihtiyacım var malum Eba için çok lazım özelden görüşelim
bence öyle yapçekiliş ile mi vereceksin ?
ben dolandırıldım şuan gt 1030 kullanıyorumCiddi ya
Çok ihtiyacım var çünkü blender kullanıyorum ancak her seferinde render hızlı olsun diye resimlerimi aşırı bulanık yapıyorum.Şu an satışa çıktı mı bilmiyorum ama performansı çok iyi fiyatının da rtx2060 civarı olacağını düşünüyorum. En çok ihtiyacı olduğunu düşündüğüm kişiye bu ekran kartını hediye edeceğim. Neden ihtiyacınız olduğunu yazın.(Eğer özel bir konu ise direkt bana da yazabilirsiniz.)
ben istiyorum çünkü hiç RX 6600 XT ekran kartım olmadıŞu an satışa çıktı mı bilmiyorum ama performansı çok iyi fiyatının da rtx2060 civarı olacağını düşünüyorum. En çok ihtiyacı olduğunu düşündüğüm kişiye bu ekran kartını hediye edeceğim. Neden ihtiyacınız olduğunu yazın.(Eğer özel bir konu ise direkt bana da yazabilirsiniz.)