Neler Yeni

[Bitti]Aranızdan birine RX 6600 XT hediye edeceğim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani aslında ihtiyaç kelimesi bi tık garip ben şuan 720p 30 fps oynuyorum valorantı imza daki sistemi alıcam ekipmanlar vb tamam ama nasıl alıcam evdeki gereksiz şeyleri falan satıyorum öyle para topluyorum ona yardımı olur bi tek. Yinede çok inanmıyorum o yüzden fark etmez niye veriyorsun

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Çok ihtiyacım var malum Eba için çok lazım özelden görüşelim

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Şu an satışa çıktı mı bilmiyorum ama performansı çok iyi fiyatının da rtx2060 civarı olacağını düşünüyorum. En çok ihtiyacı olduğunu düşündüğüm kişiye bu ekran kartını hediye edeceğim. Neden ihtiyacınız olduğunu yazın.(Eğer özel bir konu ise direkt bana da yazabilirsiniz.)
çekiliş ile mi vereceksin ?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Şu an satışa çıktı mı bilmiyorum ama performansı çok iyi fiyatının da rtx2060 civarı olacağını düşünüyorum. En çok ihtiyacı olduğunu düşündüğüm kişiye bu ekran kartını hediye edeceğim. Neden ihtiyacınız olduğunu yazın.(Eğer özel bir konu ise direkt bana da yazabilirsiniz.)
Çok ihtiyacım var çünkü blender kullanıyorum ancak her seferinde render hızlı olsun diye resimlerimi aşırı bulanık yapıyorum.
ve onda bile bir tane kare saatlerce sürüyor, internetten izleyip öğrendiğim hocaların bilgisayarında 20 saniyeyi geçmiyor hiç anlamıyorum arada nasıl bu kadar fark olduğunu. Ben hep tek bir kare ile uğraşıyorum, sadece 1 saniyelik video yani 24 karelik bir videoyu yapmaya kalkışsam günlerce sürer. Ayrıca benim pc im ısındığında kapanıyor, yani beklesem bile pc kapandığı için yapamam. ancak bir tane ondan bende olsaydı, ekran kartsız pc alıp onu takardım.

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
ben istiyorum çünkü hiç RX 6600 XT ekran kartım olmadı :(

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom