Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
O baştakini yazmayacaksın o zaman birader. Adamların markasını durup dururken karalamayacaksın.Hemen atlamasan çok güzel olurdu.
O baştakini yazmayacaksın o zaman birader. Adamların markasını durup dururken karalamayacaksın.Hemen atlamasan çok güzel olurdu.
Lann sen Twitter da olan.Bende oradan alışveriş yapmayı düşünüyorum. Yorumlara felan baktığımda çok hızlı kargo olduğunu söylüyorlar. Yorum yapan kişilerde güvenilir olduğunu söylüyor.
Keşke o olsam reisLann sen Twitter da olan.
Bir insan 5500 lira verip RX580 li sistem alacak ve ben kazık deyince karalama olacak...O baştakini yazmayacaksın o zaman birader. Adamların markasını durup dururken karalamayacaksın.
tamam amazondan alabilirsin riske değmezaynen kralo anakart ıcın arıyorum yorumlara baktıgım zaman ıyı ve hızlı kargo dıyorlardı yazayım dedım
Güvenilir o site.tamam amazondan alabilirsin riske değmez
Gigabyte B450M S2H AMD Anakart: Amazon.com.tr
Gigabyte B450M S2H AMD Anakart: Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Fiyat konusunda gerçekten bazı parçalar çok uygun. Genel olarak herkesin düşüncesi güvenilir. Hem güvenilir olmasa akakçe de gösterilmezdi diye düşünüyorum.Güveni soruyorsan evet güvenilir arkadaşa kasa almıştık xigmatek kasa psu ile fiyatı da uygundu ama diğer ürünlerin fiyatı nedir bilemem.
Kardeş öyle ürünleri seçersen tüm e ticaret markaları kazık oluyor. İtopya'da Vatan'da Hepsiburada' da heryerde böyle çürükler var. Boş yapıyorsun. Marka karalıyorsun.Bir insan 5500 lira verip RX580 li sistem alacak ve ben kazık deyince karalama olacak...
Bir yerden bir şey alınca hemen avukat kesiliyorsunuz.
Kardeş öyle ürünleri seçersen tüm e ticaret markaları kazık oluyor. İtopya'da Vatan'da Hepsiburada' da heryerde böyle çürükler var. Boş yapıyorsun. Marka karalıyorsun.
Bir yerden bir şey alınca hemen avukat kesiliyorsunuz.
Lütfen müvekkilimi karalama.Keşke cümleye "müvekkilimi karalama" diye başlasaydın.
Şimdi oldu.Lütfen müvekkilimi karalama.