Black Desert Online "kharazard aksesuar görevi" nasıl yapılır?

skyline94

80+
Reaksiyon skoru
3
Bu görev daha oyunun başına yakın bir zamanda geldi. LV 57 oldum ama bir türlü yapamadım. Kharazad seviyesine kendi eşyalarımızı yükselterek mi elde edeceğiz yoksa başka bir yerden mi bulunuyor? Ben silahımı ve zırhlarımı biraz yükselttim daha fazla nasıl yükselteceğim? Zamanın sindiği taş istiyor zırh ve silah yükseltmesi için ama bende çok az kaldı moblardanda çok az düşüyor. Tek başıma oynuyorum daha başlayalı 1 hafta olmadı bilgilere ihtiyacım var. Oyun sardı biraz ondan devam ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Resimlerde bahsettiğim görev daha iyi anlaşılsın diye belirttim ayrıca silahım ve zırhım idare eder mi yoksa düşük mü?
Adsız.webp
Adsız.webp
Ads2ız.webp
Adsız1.webp

Hocam 1 kereliğine sezon karaterini mezun ettikten sonra fughardan görev alarak tuvala aksesuarı X yapmanız halinde 1 adet kharazad veriyor fakat attığınız görev için X Tuvala ile değil TET (IV) Deboraka aksesuar gerekli bu aksesuar eğer yeni başladıysanız sizin için çok erken olacaktır 61 dahi olmadan bu aksesuara ulaşmanız pek mümkün değil p2w haricinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca miru dönenlere vs sunucudan yazıp sorarsanız belki 60 levele kasacak biri bulursunuz bolca zamanın sindiği yaş verir ve pen seviyesine getirirsiniz zırh ve silahlarınızı. Daha sonrasında karayıldız görevi vs var yine onlarla beraber hızlı bir gelişim sağladıktan sonra mob keserek para kasmanız gerekecek ama ilk olarak 61 olmaya bakın. 60 levele kasacak birisi bulursanız kastırın bulamazsanız da polly ormanında yavaşta olsa kasabilirsiniz exp boostlar ile beraber

Bilen yok mudur?
Önce kendine gelişim klanı bul ordaki elemanlar seni 1 saatte 61 levele atar aldığın görev deboraka aksesuarı kharazada çevirme görevi tuvala değil tuvalayı X bastığında 1 adet tri ekipman alabilirsin onuda eldiven seç en mantıklısı o synı şekilde bir tuvala silahı X yaparsan 1 adet pen black star veriyor oyun kendini hızlı bir şekilde 280 ap ve üstüne atarak dp yide 360 ve üstü olsun gyfin alt dönerek hem para hemde level kasabilirsin çok hızlı ama önerim önce bir klan bulman gidişatına göre sana dahs iyi akıl verirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,844
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri