Neler Yeni

Black ops 2 fps sorunu

Lucien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ulaş Açıkgül
Black Ops2 indirdim bilgisayarıma grafik ayarlarını en düşüğe de alsam en yükseğe de alsam aralarında 5 FPS falan oynuyor ve FPS 20'yi geçmiyor.
Bilgisayar özelliklerim gayet yeterli bu sorunun çözümünü bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
RTX 3050 95 W
16 GB RAM DDR4.
i5 12400 işlemci.
Sorunun oyundan olduğunu düşünüyorum.
Not: V-Sync kapalı olmasına rağmen 20'yi geçmiyor.

red1x

80+
Black Ops2 indirdim bilgisayarıma grafik ayarlarını en düşüğe de alsam en yükseğe de alsam aralarında 5 FPS falan oynuyor ve FPS 20'yi geçmiyor.
Bilgisayar özelliklerim gayet yeterli bu sorunun çözümünü bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
RTX 3050 95 W
16 GB RAM DDR4.
i5 12400 işlemci.
Sorunun oyundan olduğunu düşünüyorum.
Not: V-Sync kapalı olmasına rağmen 20'yi geçmiyor.
Singleplayer mı multiplayer mı oynuyorsunuz?

ahusak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mertcan Atmaxa
Hocam oyundan kaynaklı olması lazım düşükten yükseğe alsam bile en fazla 5 10fps fark oluyor

Lucien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ulaş Açıkgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen kanka bende onu anlamadım bide pc özellikleri baya iyi olmasına rağmen 20 fps veriyor anlamadım sebebini baya araştırdım yok

red1x

80+
single hocam hikaye
Oyunun sorunudur. Ben de önceden eski bir laptopta girdiğimde normalde 60 FPS almam gerekirken bazen 10 FPS'de falan çalışıyordu. Oyunu kapatıp tekrar açınca düzeliyordu. Siz de oyunu kapatıp açmayı deneyin.

Lucien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ulaş Açıkgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunun sorunudur. Ben de önceden eski bir laptopta girdiğimde normalde 60 FPS almam gerekirken bazen 10 FPS'de falan çalışıyordu. Oyunu kapatıp tekrar açınca düzeliyordu. Siz de oyunu kapatıp açmayı deneyin.
deniyim hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlamadığım şekilde düzeldi çık gir yapınca teşekkür ederim kral :D

red1x

80+
deniyim hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlamadığım şekilde düzeldi çık gir yapınca teşekkür ederim kral :D
Rica ederim. Ben de multiplayer girince FPS yerlerde geziniyor. Restart yapınca düzeliyor. Singleplayerda da aynısını yapınca düzelir diye söyleyim dedim. Oyunun sorunu işte. 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,068
Üyeler
168,233
Son üye
4Naks
Top Bottom